【實用商業app】ČB MBANKING|最夯免費app

【實用商業app】ČB MBANKING|最夯免費app

分享好友

【免費商業App】ČB MBANKING-APP點子

ČB mBanking je nova usluga Čačanske banke, koja vam omogućava da preko mobilog telefona upravljajte svojim finansijama, u svakom trenutku i na svakom mestu.

MOGUĆNOSTI

【免費商業App】ČB MBANKING-APP點子

Na brz, jednostavan i potpuno siguran način, možete da:

- Dobijete uvid u stanje i promet po tekućim dinarskim i deviznim računima

- Izvršite plaćanje svih vrsta računa

【免費商業App】ČB MBANKING-APP點子

- Izvršite interni prenos sredstava

- Dobijete uvid u kursnu listu

- Obavite menjačke poslove

【免費商業App】ČB MBANKING-APP點子

- Dobijete uvid u stanje i promet po platnim karticama

AKTIVIRANJE USLUGE

【免費商業App】ČB MBANKING-APP點子

Da biste aktivirali ČB mBanking, potrebno je da dođete u najbližu filijalu Čačanske banke i da podnesete Zahtev za korišćenje apllikacije. Link za preuzimanje ČB mBanking aplikacije, biće vam poslat u SMS poruci na mobilni telefon, a aktivacioni kod na vašu e-mail adresu. Nakon aktivacije kreirate PIN kod za pristup aplikaciji, čime je aplikacija spremna za korišćenje. Čačanska banka ne naplaćuje naknadu za prijavu i za tekuće održavanje usluge. Po tarifi, naplaćuje se samo naknada za izvršena plaćanja računa.

SIGURNOST

【免費商業App】ČB MBANKING-APP點子

Nakon instalacije aplikacije, neophodno je izvršiti aktivaciju naloga unosom aktivacionog koda koji je poslat na vašu eMail adresu. Tokom aktivacije vaš uređaj se registruje u Banci, čime se omogućuje da se vašem nalogu pristupa isključivo sa tog uređaja.

Nakon unosa aktivacionog koda potrebno je da odaberete i unesete PIN kod koji ćete koristiti za buduća prijavljivanja na mBanking aplikaciju.

Ovim se uvodi dvostruka potvrda identifikacije klijenta, jer je pristup omogućen samo sa vašeg uređaja i neophodan je unos PIN koda pri otvaranju aplikacije.

【免費商業App】ČB MBANKING-APP點子

Vaši lični podaci, podaci o računima kao i PIN kod se ne čuvaju na uređaju, a sav saobraćaj između uređaja i banke je kriptovan, čime se garantuje tajnost podataka.

Ukoliko se tri puta unese pogrešan PIN kod, ČB mBnaking aplikacija se automatski blokira i za nastavak korišćenja je potrebno da se obratite Banci. U slučaju promene broja, promene uređaja ili reinstalacije operativnog sistema uređaja potrebno je da se obratite Banci, kako bi vam se omogućilo ponovno korišćenje usluge.

免費玩ČB MBANKING APP玩免費

免費玩ČB MBANKING App

ČB MBANKING APP LOGO

ČB MBANKING LOGO-APP點子

ČB MBANKING APP QRCode

ČB MBANKING QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.2.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價商業App推薦

Broker Q8

تطبيق بروكر الكويت (Broker Q8) التطبيق الاستشاري الاول لعالم البورصة واسواق المال , متخصص بأسواق المال ، و بمتابعة الاسعار العالمية ، وتحليل مسار الاس …
GdeMoi.Tracker

Let people you trust see you current location and tracks, using GPS in your mobile device. The application works with GdeMoi™ tracking service.IMPORAN …
Logride

Download the Logride-App and start using it immediately with your existing Logride-account.免費玩Logride APP玩免費免費玩Logride AppLogride APP LOGOLogride APP …