【實用健康app】Πρώτες Βοήθειες|最夯免費app

【實用健康app】Πρώτες Βοήθειες|最夯免費app

分享好友

【免費健康App】Πρώτες Βοήθειες-APP點子

Πρώτες βοήθειες στο κινητό, είναι μια εφαρμογή που περιλαμβάνει πρώτες βοήθειες σε ηχητική και γραπτή μορφή. Με αυτό τον τρόπο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή ακούγοντας απλά τις ηχητικές οδηγίες.

【免費健康App】Πρώτες Βοήθειες-APP點子

Επίσης η εφαρμογή περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα που μπορεί να χρειαστούν σε ώρα ανάγκης. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε όλα τα σημαντικά τηλέφωνα απ' έξω, γιατί με αυτή την εφαρμογή είναι διαθέσιμα άμεσα.

【免費健康App】Πρώτες Βοήθειες-APP點子

Ο Online Ιατρός είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο της εφαρμογής, που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με κάποιο ιατρό και να ζητήσετε βοήθεια για κάποιο σύμπτωμα που έχετε. Αυτός θα σας κατευθύνει για το τι πρέπει να κάνετέ για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας.

【免費健康App】Πρώτες Βοήθειες-APP點子

Η εφαρμογή παρέχεται από την Πανελλήνια ΜΚΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΓΕΙΑΣ” δωρεάν.

【免費健康App】Πρώτες Βοήθειες-APP點子

免費玩Πρώτες Βοήθειες APP玩免費

免費玩Πρώτες Βοήθειες App

Πρώτες Βοήθειες APP LOGO

Πρώτες Βοήθειες LOGO-APP點子

Πρώτες Βοήθειες APP QRCode

Πρώτες Βοήθειες QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.7
App下載
免費
1970-01-012015-06-02
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價健康App推薦

What Additives

What Additives v4 provides quick reference to simplified information about registered food additives (a.k.a E-numbers). Find out what they are, if the …
我的最后一根烟 熄灭香烟,坚持戒烟

原始戒烟软件—My Last Cigarette(我的最后一根烟),现已全新升级为Android和Android专用戒烟软件,和它一起坚持戒烟吧。自2000年以来My Last Cigarette已帮助数千名吸烟者成功戒烟。如果您想认真戒烟的话,那么此款应用程序可让一切改观!My Last Ciga …