【實用教育app】Българо-английски разговорник|最夯免費app

【實用教育app】Българо-английски разговорник|最夯免費app

分享好友

【免費教育App】Българо-английски разговорник-APP點子

Българо-английски офлайн разговорник за Android. Този туристически разговорник съдържа над 2600 английски фрази за различни ситуации и предмети. Искате да имате туристическа помощ във всяка ситуация, в която нямате Wifi? Програмата e полезна за начинаещи, за изучаване на английски език (начално ниво на английски - ESL).

Можете, също така, да научите основите на английския език.

Изразите и думите в Разговорника са е сортирани по категории (житейски ситуации), което го прави лесен за навигация туристически пътувания.

【免費教育App】Българо-английски разговорник-APP點子

Можете да чуете всеки английски израз, чрез използване на стандартния TTS (ако е инсталиран) на вашия телефон. Научете основни фрази на английски, необходими за пътуването. С този разговорник ще бъдете уверени във всяка ситуация.

Разговорник е незаменим, ако планирате пътуване до англоговоряща страна. Идеален за туристи, бизнесмени и всички онези, които се интересуват от изучаването на английски език!

Приложението ще ви помогне да се запознаете с основите езикови конструкции, да научат някои нови английски думи и фрази.

【免費教育App】Българо-английски разговорник-APP點子

Няма да бъде трудно да се движите във всяка англоговоряща страна страна, да пътувате, правите резервации в ресторанти и кафенета да се регистрирате в хотели, вие ще бъдете в състояние да се срещнете с нови хора, да помолите за помощ, ако имате нужда, пазарувате и още много повече

【免費教育App】Българо-английски разговорник-APP點子

免費玩Българо-английски разговорник APP玩免費

免費玩Българо-английски разговорник App

Българо-английски разговорник APP LOGO

Българо-английски разговорник LOGO-APP點子

Българо-английски разговорник APP QRCode

Българо-английски разговорник QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
v1.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價教育App推薦

Baby Show

Dress up the pandas any way you like, as long as their clothes match the season! You can pose for a photo with them while you engage in the fun! Fun f …