【實用娛樂app】Емблематичните сгради|最夯免費app

【實用娛樂app】Емблематичните сгради|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】Емблематичните сгради-APP點子

“Емблематичните сгради” е Augmented Reality приложение, което ти позволява да сканираш AR маркери, за да разгледаш селекция от 12 сгради.

Представи си да видиш как пред теб оживяват 12 от най-забележителните български сгради. Приложението “Емблематичните сгради” ти позволява да посетиш виртуално селекция от 12 сгради и да гласуваш за твоята любима “Емблематична сграда на България за 2014 година”.

【免費娛樂App】Емблематичните сгради-APP點子

За да използваш приложението, просто намери AR маркер, сканирай го и ще отключиш 3D изображение на сградата. Камерата на твоя смартфон ще разчете маркера и тогава твоят виртуален тур може да започне.

След като видиш сградата, можеш да гласуваш на момента само с един клик. Можеш да гласуваш за повече от една сграда, но не повече от веднъж за една и съща сграда от едно и също устройство.

【免費娛樂App】Емблематичните сгради-APP點子

Можеш да прегледаш допълнителна информация за всяка сграда, само като кликнеш на бонус полетата, отбелязани със знак плюс.

Наслади се на интерактивното преживяване и свали приложението на телефона си.

【免費娛樂App】Емблематичните сгради-APP點子

За да помогнат на повече хора да опознаят културното ни наследство, Аlpha Bank България и конкурс „Сграда на годината”, организиран от Градът Медиа Груп, създадоха инициативата „Емблематичните сгради на България”. Инициативата цели да популяризира значимите реновирани или реставрирани през последните години обекти, неизменна част от културно-историческото наследство на България.

【免費娛樂App】Емблематичните сгради-APP點子

免費玩Емблематичните сгради APP玩免費

免費玩Емблематичните сгради App

Емблематичните сгради APP LOGO

Емблематичните сгради LOGO-APP點子

Емблематичните сгради APP QRCode

Емблематичните сгради QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.5
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

My Love Dice

The Love Dice are there and they are really naughty !The application provides more than 15 different actions, more than 30 body parts for Him and for …