【實用生活app】10xzone|最夯免費app

【實用生活app】10xzone|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】10xzone-APP點子

Alışverişe çıktınız ve beğendiğiniz mağazaları dolaşıyorsunuz, siz favori dükkanlarınızı gezerken iphone’nuzda çalışan bir uygulama bu ziyaretlerinize anlam katsa, size süprizler yapsa, hediyeler sunsa, özel indirimlerden haberdar etse ve tüm bunları ücretsiz yapsa ne güzel olurdu değil mi? İşte 10xZone bunu yapar.

-> 10xZone, markaların kendilerini ziyaret eden müşterilerinin tüm ziyaretlerini anlamlandırdığı ve avantajlardan faydalandırdığı bir platformdur.

-> 10xZone’da avantajlardan faydalanabilmek için sevdiğiniz markaları ziyaret etmeniz yeterli, mutlaka alışveriş yapmanız gerekmez.

【免費生活App】10xzone-APP點子

-> 10xZone telefona indirildikten sonra , avantajlardan faydalanabilmek için başka bir şey yapılmasına gerek kalmaz.

-> Mağazadan içeri girildiğinde size özel en cazip fırsatlarda ve indirimlerde kullanabileceğiniz kuponlar iphone’nuza gönderilir.

-> Belirlenen süre içinde belli sayıdaki ziyareti gerçekleştirdiğinizde, bu ziyaretlerinizi ödüllendirmek için size özel sunulan hediyelerden anında faydalanırsınız.

【免費生活App】10xzone-APP點子

-> Alışveriş yaptığınız markanın sadakat kartını yanınızda taşımayı unuttuğunuz için hiç fırsat veya indirim kaçırdığınız oldu mu? Artık 10xZone ile böyle bir şey olmayacak, çünkü mağaza sadakat kartlarınızı iphone’unuzda taşıyabileceksiniz.

-> Yaptığınız bir ziyaret sonrasında o mağaza hakkındaki görüş veya önerilerinizi o mağazanın yöneticileri ile paylaşmak istediğiniz oldu mu? 10xZone ile görüş ve önerilerinizi artık anında yetkililere iletebileceksiniz.

【免費生活App】10xzone-APP點子

10xZone ile alışverişe çıkmak ve sevdiğiniz mağazaları ziyaret etmek artık çok daha keyifli ve avantajlı.

【免費生活App】10xzone-APP點子

免費玩10xzone APP玩免費

免費玩10xzone App

10xzone APP LOGO

10xzone LOGO-APP點子

10xzone APP QRCode

10xzone QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
美國 (U.S.A)iOS
App Store
1.2
App下載
免費
2014-09-242014-09-27
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

Orchid

Orchid displays a slideshow of the most stunning and unique species of orchids from around the world. Among the well known photographers that worked t …