【實用娛樂app】Aktivitetskofferten|最夯免費app

【實用娛樂app】Aktivitetskofferten|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】Aktivitetskofferten-APP點子

Velkommen til aktivitetskofferten.

Denne appen inneholder mange oppgaver og aktiviteter beregnet for eldre personer.

【免費娛樂App】Aktivitetskofferten-APP點子

Innholdet er levert av Utviklingssenter for sykehjem i Rogaland (USHT).

【免費娛樂App】Aktivitetskofferten-APP點子

Prosjektet Aktivitetskofferten er en del av Helsedirektoratets satsing innen aktiv omsorg og appen er et av verktøyene som ble utviklet i prosjektet. Hensikten er å stimulere eldre til å huske, tenke og få i gang samtaler.

Appen er utformet for personer på sykehjem, men hjemmeboende eldre kan også ha glede av den. Appen inneholder aktiviteter som den enkelte kan utføre selv eller med hjelp fra personell. Aktivitetene kan også gjøres i mindre grupper.

Appen inneholder blant annet: Bildearkiv, spill, samtalekort, filosofialfabet, vitser, gåter, linker til de største nyhetsformidlerne i Norge samt værmelding for dagen i dag og morgendagen basert på din plassering.

Værmelding og nyhetslinker krever internett-tilgang over trådløst Wi-Fi eller mobilnett.

NB! Siden appen opprinnelig ble laget for å brukes i lukkede miljøer i sykehjem, ble det også besluttet at enhetene skulle låses så mye som mulig, slik at uerfarne brukere ikke skulle ha tilgang til andre apper på enheten. For å fjerne denne begrensningen, gjør man følgende:

Når man trykker på Hjem-knappen på enheten, kan man få opp en dialogboks der man enten kan velge å gå til Aktivitetskofferten eller standard Android Launcher (TwLauncher / TouchWiz hjem). Kryss av på ”Bruk som standard for denne handlingen” og trykk deretter på TwLauncher / TouchWiz hjem for å gå hjem.

免費玩Aktivitetskofferten APP玩免費

免費玩Aktivitetskofferten App

Aktivitetskofferten APP LOGO

Aktivitetskofferten LOGO-APP點子

Aktivitetskofferten APP QRCode

Aktivitetskofferten QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.2
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

蜘蛛在手機好笑的笑話

你的手機屏幕上拋出一個動畫蜘蛛。應用“蜘蛛在手機好笑的笑話”將在屏幕上顯示的議案蜘蛛的照片般逼真的動畫。你會覺得,真正的蜘蛛都走在您的手機上。動畫呈現兩種蜘蛛:“Tegenaria家蠅”Wolf spider”,其周圍移動整個屏幕。同時,你可以正常使用您的手機:玩遊戲,閱讀電子郵件,瀏覽互聯網。沒有 …
Anti Cat

Scare a cat today with annoying and frustrating sounds like a rubber duck!This is the perfect app if:- Cat scratch or bites you- Wild cats in your gar …
豪華照片編輯-有趣相框照片特效

包裝你的斯塔照片像一個真正的職業球員與我們的新的圖像編輯應用程序!請您selfie照片看起來富有魅力和豪華的用花哨的攝像效果,相框及照片網格!下載➤豪華照片編輯-有趣相框照片特效➤ 並且有一定的樂趣!➤➤➤特點:美麗的拼貼模板和照片網格!在所有的顏色和形狀,優良的相框!照片特效:黑白,深褐色,復古. …