【實用財經app】Alpha Safe Access|最夯免費app

【實用財經app】Alpha Safe Access|最夯免費app

分享好友

【免費財經App】Alpha Safe Access-APP點子

To Alpha Safe Access είναι μία εφαρμογή που παράγει κωδικούς αριθμούς μίας χρήσεως οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την διασφάλιση των συναλλαγών στο Alpha Web και Alpha Mobile Banking όπως επίσης και σε συμβεβλημένες με την υπηρεσία Symantec VIP, ηλεκτρονικές υπηρεσίες / επιχειρήσεις.

Αμέσως μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής στην συσκευή τηλεφώνου σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην υπηρεσία Alpha Web Banking και να εισάγετε το Credential ID από το μενού «Διαχείριση > Αίτηση για ενεργοποίηση υπηρεσιών» για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

【免費財經App】Alpha Safe Access-APP點子

【免費財經App】Alpha Safe Access-APP點子

Η εφαρμογή Alpha Safe Access ουσιαστικά υποκαθιστά την φυσική συσκευή των κωδικών μίας χρήσης. Οι παραγόμενοι , από την εφαρμογή, κωδικοί ασφαλείας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με τον κωδικό συνδρομητή και το μυστικό κωδικό σας για την εισαγωγή σας στο Alpha Web / Mobile Banking καθώς και για οποιαδήποτε συναλλαγή το απαιτεί από το μενού των εν λόγω υπηρεσιών (πχ μεταφορά κεφαλαίων σε μη προδηλωμένους λογαριασμούς, προσθήκη / μεταβολή τραπεζικών προϊόντων όπως λογαριασμοί / κάρτες/ δάνεια)

免費玩Alpha Safe Access APP玩免費

免費玩Alpha Safe Access App

Alpha Safe Access APP LOGO

Alpha Safe Access LOGO-APP點子

Alpha Safe Access APP QRCode

Alpha Safe Access QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.6
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
美國 (U.S.A)Windows
Windows 市集
1.0.0.3
App下載
免費
2013-02-082014-09-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價財經App推薦

Trading coach

Официальное мобильное приложение центра обучения трейдингу на мировых финансовых рынках Trading coach. Вы получите все самые свежие обновления нашего …
Rand Transfer

South African Rand (ZAR) Money Transfer - If you are making an international money transfer to or from South African rand (ZAR), you can benefit from …