【實用教育app】Angol Szótanító magyaroknak|最夯免費app

【實用教育app】Angol Szótanító magyaroknak|最夯免費app

分享好友

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

Az Angol Szótanító program lehetővé teszi, hogy rutinfeladatok közben, félaktív időnkben is tudjunk angolt tanulni, pl. bizonyos fajta edzés közben, konyhai teendők, mosogatás, főzés, vagy pl. autóvezetés közben. Így a nagyon elfoglalt emberek is külön időráfordítás nélkül, idejük jobb kihasználásával nyelvet tudnak tanulni!

Hatalmas szókészlet

Rengeteg, jelenleg 4 700 angol szót és 5 400 angol példamondatot lehet megtanulni segítségével. A program egy fáradhatatlan szótanító gyár, fáradhatatlanul belénk sulykolja a szavakat.

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

A program a nyelvtanulásnak legfárasztóbb, leghosszadalmasabb részében ad érezhetően nagy segítséget! A jelenleg támogatott angol nyelvvizsga szintek: A1 (1500 szó), A2 (1300 szó), B1 (1800 szó), de később majd a B2-es szinten is segítünk az angol nyelvtanulóknak.

Ingyenes részek

A programot modulonként 100, vagyis összesen 300 szóval ingyenesen is ki lehet próbálni, és ha tetszik, megvásárolhatóak a fizetős részek is, amelyek nagy segítséget jelenthetnek az angol tanulásban.

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

Ingyenes részek:

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

- 300 szó, amelyhez mind a 3 tanulási mód és a 2 kikérdezési mód teljes mértékben, ingyenesen használható,

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

- Ingyenes az angol-magyar szótár funkció a keresési lehetőséggel mind a 4700 szóhoz. Tehát nem csak szótanítóként használható a program, hanem ingyenes mini szótárként is.

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

- Ingyenes a példamondatokra történő keresés is, amely egy különleges, egyedülálló funkciója a programnak! Megtudhatjuk hogy, hogyan fejezi ki az angol az egyes magyar kifejezéseket, szókapcsolatokat.

A szavakat szövegkörnyezetben tanítja

A program az angol szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Tapasztalat az, hogy hatékonyabb és könnyebb megtanulni egy egész mondatot, mint egyetlen szót. Így a szavakat rögtön használni is tudjuk, mert mondatba vannak foglalva. Könnyebb így megjegyezni a szavakat, mert hozzá vannak kapcsolva egy érzéshez, jellemző helyzethez, stb.

Beszélő angol szókártyák

A program szókártyákat használ az angol tanuláshoz és a kikérdezéshez is, de ezt speciálisan teszi. Az angol-magyar szópárokhoz és a példamondatokhoz is tartoznak szókártyák, amelyeket a program anyanyelvi kiejtéssel fel is olvas.

Többszörösen lektorálva lett

Az angol szavakat és a magyar jelentéseket felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkező nyelvtanárok lektorálták. A szavak később újra lektorálásra kerültek a példamondatok készítésénél. Majd végül amerikai-angol anyanyelvű nyelvtanár lektorálta újra a példamondatokat és a szavakat. Így többszörösen ellenőrzött anyagból tanulhatnak az Angol Szótanító program felhasználói.

Kikérdezés funkcióval

A kikérdezés funkcióval ellenőrizhetjük le, hogy az ismertnek bejelölt szavakat tényleg jól megtanultuk-e.

Saját szólista is összeállítható, amely használható saját vagy pl. gyerekeink angol házifeladatának gyors megtanulásához és kikérdezéséhez. A program segítségével az angol nyelvtudással nem rendelkező szülők is ki tudják kérdezni gyerekeiket!

Edzés és rutinfeladatok közben is

A telefon képernyőjének kikapcsolás után is folytatódik a hanganyag lejátszása, az angol-magyar szavak és példamondatok ismétlése, így pl. edzés közben is lehet angolt tanulni. Fülhallgatók speciális lejátszás indító/megállító gombját is kezeli a program.

Mini szótárként is használható

A szótanító program egyben egy ingyenesen használható mini szótár. Jól használható angol-magyar, magyar-angol szótárként is. A példamondatokban keresés egy egyedülálló lehetősége a programnak!

Duolingo vs. Angol Szótanító

Jobb-e vagy rosszabb ez a program, mint a Duolingo?

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

Nem rosszabb, nem jobb, hanem más, mert más célra lett kifejlesztve, a két program kiegészíti egymást. Míg a Duolingo lassan, aprólékosan kikérdezi tudásunkat, addig az Angol Szótanító hallgatás által igyekszik rengeteg szót belénk sulykolni, majd kikérdezni.

【免費教育App】Angol Szótanító magyaroknak-APP點子

免費玩Angol Szótanító magyaroknak APP玩免費

免費玩Angol Szótanító magyaroknak App

Angol Szótanító magyaroknak APP LOGO

Angol Szótanító magyaroknak LOGO-APP點子

Angol Szótanító magyaroknak APP QRCode

Angol Szótanító magyaroknak QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.9.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價教育App推薦

Quiz de series

Diviertete jugando a quiz de series. Con este juego podrás retar a tus amigos para saber quien conoce más series de ayer y hoy.Caracteristicas:-200 pr …
AstroFrasi

AstroFrasi è in grado di costruire casualmente fino a 10 milioni di frasi con contenuto pseudo-scientifico per quei divulgatori con pochi scrupoli che …
Bharat beach

This App Describes you The No. of Beaches免費玩Bharat beach APP玩免費免費玩Bharat beach AppBharat beach APP LOGOBharat beach APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日 …