【實用工具app】AppVantages Validator|最夯免費app

【實用工具app】AppVantages Validator|最夯免費app

分享好友

【免費工具App】AppVantages Validator-APP點子

Voor AppVantages Merchants: De AppVantages Validator is de meest duidelijke en gebruiksvriendelijke DataMatrix barcode scanner die vandaag de dag beschikbaar is, exclusief voor het AppVantages platform.

De Validator app is gratis. Eenvoudig scannen zoals scannen zou moeten zijn: Richt je camera gewoon simpel op de DataMatrix code en de app maakt de scan! De data in de DataMatrix code wordt online gevalideerd met de AppVantages servers waarmee fraude wordt voorkomen.

Elk scan wordt opgeslagen (inclusief datum en tijd van de scan) in het AppVantages CMS welke de scan historie op klant en locatie niveau toont.

Het bedrijf AppVantages die deze scan app heeft ontwikkeld staat volledig tot uw beschikking en staat altijd open voor uw feedback. Wanneer u een probleem heeft met de scan app, gaat u dan niet een review schrijven in de trant van "het werkt niet" - dit helpt namelijk niemand. In plaats daarvan, leg contact met ons via support@appvantages.nl en wij zullen uw probleem oplossen. Wij zijn constant bezig de scan app te verbeteren zodat deze de beste scan app blijft om DataMatrix codes te valideren/lezen.

* Om scan app te gebruiken, moet u beschikken over een Android smartphone met een ingebouwde camera. Verder heeft u tijdens het scannen internet verbinding nodig en een AppVantages merchant account.

【免費工具App】AppVantages Validator-APP點子

【免費工具App】AppVantages Validator-APP點子

免費玩AppVantages Validator APP玩免費

免費玩AppVantages Validator App

AppVantages Validator APP LOGO

AppVantages Validator LOGO-APP點子

AppVantages Validator APP QRCode

AppVantages Validator QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價工具App推薦

Task Manager

1.11.9 * Will not stop foreground task when auto stop* Add White text on/off on notification pad.Old* Add Auto stop in Settings* Add gesture left/righ …
GPS Widget

Auto translated (english version below):這個小工具只顯示您的當前位置的數字。如果接收到的GPS位置提供或從網絡位置提供GPS不可用GPS坐標。Mapquest服務API得到更準確的結果比GPS的海拔高度從海拔高度查詢。所以這個小部件也很有趣,遠足(高度計)。G …