【實用社交app】Ask Kapida|最夯免費app

【實用社交app】Ask Kapida|最夯免費app

分享好友

【免費社交App】Ask Kapida-APP點子

Kimi arıyorsanız arayın biz sizin için ideal kişiyi bulacağız! Türkiye’nin lider arkadaş arama platformu olan askkapida.com ‘da her gün milyonlarca kullanıcı ideal arkadaşını arıyor ve buluyor. Aşk, romantizm, ciddi ilişki veya bir aile kurmak için özel birini mi arıyorsunuz? Askkapida.com ile bunların hepsi mümkün ve aradığınız ne ise burada onu bulabilirsiniz.

Askkapida.com ‘da yeni tecrübeler, yeni ilişkiler ve yeni arkadaşlar var. Her gün farklı ülkelerden milyonlarca bayan ve erkek bu siteyi ziyaret ediyor. Sohbete başlamak ve aşkınızı şimdi bulmak için askkapida.com arkadaş arama platformu uygulamasını indirin!

Askkapida.com uygulaması ile yapabilecekleriniz:

• Arkadaşını farklı kriterlere göre arayabilirsin: yaş, boy, ağırlık, ilişki amacı ve konum. Kolay, hızlı ve ücretsiz!

【免費社交App】Ask Kapida-APP點子

• Ne aradığını seçebilirsin : sadece sohbet, arkadaşlık, ciddi bir ilişki veya bir aile kurmak. Bu tamamen sana bağlı!

【免費社交App】Ask Kapida-APP點子

• Uygulamamızı mümkün olduğunca kullanımı kolay ve anlaşılır yaptık. Bu uygulama tüm arkadaşlık uygulamalarının en iyi özelliklerini barındırmaktadır ve yeni insanlarla sohbet ve buluşmak sizin için çok kolay olacaktır.

Aşk, macera ve yeni insanlar seni bekliyor. Aşkı bulmak ve sizi nelerin beklediğini görmek için uygulamayı indirin ve arkadaş aramaya başlayın. Unutmayın, gelecek cesaretlilerden yanadır.

Premium servis – uygulama içindeki VIP statüsünü aktif hale getirin. Serviste 7, 30 veya 90 günlük üyelikler bulunmaktadır.

【免費社交App】Ask Kapida-APP點子

【免費社交App】Ask Kapida-APP點子

免費玩Ask Kapida APP玩免費

免費玩Ask Kapida App

Ask Kapida APP LOGO

Ask Kapida LOGO-APP點子

Ask Kapida APP QRCode

Ask Kapida QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.10
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價社交App推薦

Edwon Not Alone

Not Alone connects you to another human being on the other side of the planet and allows you to share a unique experience through touch. It is a simpl …