【實用社交app】BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ|最夯免費app

【實用社交app】BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ|最夯免費app

分享好友

【免費社交App】BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ-APP點子

BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ

Ziyaretler, doğum günleri ya da özel kutlamalar...

Hediye almak için bahane çok.

Bu uygulamada, hediye alırken kararsızlık yaşayanlar için Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan burçlara göre hediye önerileri bulunmaktadır.

Faydası olması dileğiyle...

Koç burcu na hediye:

Bir Koç erkeğine hediye alacaksanız, size bir maç bileti almanızı önerebilirim. Bu seçenek hem değişik hem de eğlenceli olacak. Onun dışında uğraştığı bir spor varsa, ona uygun bir ekipmanla da gönlünü kazanmanız büyük bir olasılık. Motosiklet ya da araba aksesuarları da bir Koç erkeğinin hoşuna gider.

Koç kadınına alacağınız güzel bir kasket ya da spor şapkayla onu şımartabilirsiniz. Hatta renkli bir bandana bile yüreğini hoplatabilir. Ama hepsi de keskin hatlara sahip modern şeyler olmalı. Romantik detaylar hiç de onlara göre değil, bilesiniz.

Boğa burcu na hediye:

Damak tadına düşkün Boğa erkeklerinin ilgisini gurmelere uygun bir yemek kitabıyla kazanabilirsiniz. Mutfağı işin içine karıştırmayalım derseniz, ruhunu okşayacak güzel bir müzik cd’si de hoş olabilir. Yumuşak bir hırka, pastel renkli, pamuklu bir gömlek de Boğa erkekleri için ideal hediye seçenekleri arasında.

İkizler burcuna hediye:

【免費社交App】BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ-APP點子

Meraklı İkizler erkeği için renkler çok önemlidir. Aldığınız hediyenin paketinde bile canlı renkler olmasına dikkat edin. Her türlü kitap İkizler erkeğinin ilgisini çeker. Ancak özellikle karikatür kitapları veya fotoğraf albümleriyle onu mest edebilirsiniz. Hiç olmazsa değişik bir ajanda alabilirsiniz. Yanında renkli fosforlu kalemler ve etiketler de eklerseniz, bir çocuk gibi mutlu olur.

Yengeç burcu na hediye:

Yengeç erkeğine evini süslemesi için alacağınız kadife bir yastık, romantik bir masa örtüsü veya nostaljik bir servis tabağı tahmin edemeyeceğiniz kadar hoş karşılanabilir.

Aslan burcu na hediye:

Genel olarak Aslan burçlarına ne hediye alırsanız alın önemle seçmenizi, hoş bir şey bulmanızı tavsiye ederim. Hediyenizi gerçekten beğenmesini istiyorsanız, küçük bir hediye seçseniz bile kaliteden ödün vermemelisiniz. Aslan erkeğine alacağınız şık bir kol düğmesi veya marka bir saat çok hoşuna gider.

Başak burcu na hediye:

Başak kadını içinse sağlıklı beslenme kitapları veya şifalı bitkiler rehberi alabilirsiniz. Değişik kavanozlar, pek çok şeyi bir arada bulunduran dikiş setleri de beğenecekleri seçenekler arasında olabilir.

Terazi burcu na hediye:

Terazi erkeğine vereceğiniz hediyenin içeriği de ambalajı da güzel olmalı. Hediye olarak zarif, kaliteli ve kibar şeyler seçmelisiniz. Salon erkeğine yakışacak kravat, dolma kalem veya uçuk mavi bir gömlek hoşuna gider. Yakasına takacağı fuları da unutmamalısınız.

Akrep burcu na hediye:

Akrep kadını içinse güzel bir iç giyim takımı, seksi bir külotlu çorap ya da banyo losyonu alabilirsiniz. Hediyeyi ulu orta açmayacağı için rahat olabilirsiniz.

Yay burcuna hediye:

Yay erkeğine yeni bir sırt çantası, otantik bir fular, deri bir bileklik veya seyahat kitabı hediye edip koleksiyonunu destekleyebilirsiniz. Spor bir tişörtle de gönlünü kazanmak oldukça kolaydır.

Oğlak burcu na hediye:

Oğlak kadınına hediye olarak antika bir fincan alabilirsiniz. Kristal kadehler, klasik bir vazo veya gümüş çerçeveyle de hayat boyu güzel bir şekilde anılmanız mümkün.

Kova burcu na hediye:

【免費社交App】BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ-APP點子

Kova erkeği için sahaftan aldığınız bir kitabı alelade bir gazeteye sarıp verseniz bile onu şaşırtabilirsiniz. Zaten kendisi sürprizlere bayılır. Monopoly, kızma birader gibi oyunlardan da alabilirsiniz. Elektronik, modern, dijital şeylere asla hayır demez.

Balık burcu na hediye:

Eskiye kolayca dönen Balık erkeği için nostaljik hediyeler oldukça uygundur. Bu yüzden kendisine fotoğraf albümü hediye edebilirsiniz. Klasik bir sinema filmi de hoşuna gidebilir. Türk kahvesi yanında sunmak için,eğer içiyorsa, likör de götürmenizi de tavsiye ederim.

免費玩BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ APP玩免費

免費玩BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ App

BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ APP LOGO

BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ LOGO-APP點子

BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ APP QRCode

BURÇLARA GÖRE HEDİYE ÖNERİLERİ QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.4
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價社交App推薦

1タップで写真を共有できる - tottepost Lite

「tottepost」は写真を簡単に投稿できるカメラアプリです。撮影ボタンを1回押すだけで、あらかじめ設定したTwitterやFacebookなどに投稿できます。散歩中に見つけたおもしろいもの、レストランのおいしそうな料理、イベントの会場など、写真をみんなに見せたいけれど、面倒だからやめたことはない …
Viamigo Coach

Voor clienten van instellingen worden paden gecreeerd via een webapplicatie. Via een Viamigo Client-app kunnen clienten vragen om op een pad te mogen …