【實用購物app】Beste Koop|最夯免費app

【實用購物app】Beste Koop|最夯免費app

分享好友

【免費購物App】Beste Koop-APP點子

Handig voor in de winkel! De onafhankelijke testinformatie van de Consumentenbond eenvoudig in je broekzak. Met de Beste Koop-App heb je snel en eenvoudig inzicht in specificaties, prijsinformatie en testresultaten. Binnen een paar stappen vind je per productgroep de Beste Koop. Leden hebben gratis toegang tot de testinformatie. Niet-leden betalen €0,79 per productgroep voor een toegangspas van 7 dagen.

Je vindt in deze app de actuele testgegevens van de populairste productgroepen, waaronder digitale camera’s, e-readers, espressoapparaten, mobiele telefoons, laptops, navigatiesystemen, printers, stofzuigers, tablets, televisies, vaatwassers, wasdrogers en wasmachines.

Handige extra’s zijn de favorietenlijst, een overzicht van de laatst bekeken producten en de mogelijkheid om producten te delen met anderen of via e-mail door te sturen. En met de release van versie 2.0 krijg je nu ook een seintje als de Consumentenbond nieuws heeft over de productgroepen. Ook kun je producten vergelijken in landscape, en zijn een vernieuwde zoekfunctie en nieuwe producten aan de app toegevoegd.

GRATIS VOOR LEDEN VAN DE CONSUMENTENBOND

【免費購物App】Beste Koop-APP點子

Leden van de Consumentenbond hebben via de Beste Koop-App gratis toegang tot onze onafhankelijke en betrouwbare testresultaten. Je logt in met dezelfde gegevens als voor www.consumentenbond.nl. Eenmaal ingelogd onthoudt de App je gegevens.

GEEN LID VAN DE CONSUMENTENBOND?

【免費購物App】Beste Koop-APP點子

Als je geen lid bent van de Consumentenbond dan kun je gratis de specificaties en prijsinformatie bekijken. Zodra je in de Beste Koop-App testresultaten opvraagt, krijg je de mogelijkheid om tijdelijke toegang tot de testresultaten te kopen. Een toegangspas van 7 dagen kost tijdelijk €0,79 per productgroep. Je betaalt op de gebruikelijke manier via de Google Play Store.

ACTIE: GRATIS PRODUCTGROEPEN

【免費購物App】Beste Koop-APP點子

De laatste week van iedere maand zijn de testresultaten van één productgroep gratis toegankelijk. Gebruik de app regelmatig en doe er je voordeel mee!

WAT HOUDT DE BESTE KOOP IN?

【免費購物App】Beste Koop-APP點子

Producten met het predicaat ‘Beste Koop’ hebben een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ons testoordeel is hierbij minimaal een 6,0.

【免費購物App】Beste Koop-APP點子

【免費購物App】Beste Koop-APP點子

免費玩Beste Koop APP玩免費

免費玩Beste Koop App

Beste Koop APP LOGO

Beste Koop LOGO-APP點子

Beste Koop APP QRCode

Beste Koop QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
香港 Hong KongAndroid
Google Play
2.1.1
App下載
免費
2014-09-132015-03-12
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價購物App推薦

Lidyana.com

Lidyana.com Android uygulamasıyla;*Hızlı, güvenli, kaliteli alışverişin keyfini her yerde çıkarabilirsiniz.*Gelişmiş ürün sayfalarıyla daha kolay alış …
血拚熊美國代購

血拼熊美國代購 美國可以購買的東西都可以來訊詢問任何問題都可以來信至shoppingbearss@gmail.com ♥也可加入LINE帳號Shoppingbear 聯繫血拼熊免費玩血拚熊美國代購 APP玩免費免費玩血拚熊美國代購 App血拚熊美國代購 APP LOGO血拚熊美國代購 APP QRC …
東京物語館 日系精品專賣店~

使用APP線上購物速度快又方便~操作簡單!可收藏喜愛的商品下次容易尋找!加入會員快速,可使用facebook帳號直接登入!介面清楚明瞭,讓您輕鬆的享受購物的樂趣!可直接加入客服的line,方便詢問商品!免費玩東京物語館!日系精品專賣店~ APP玩免費免費玩東京物語館!日系精品專賣店~ App東京物語 …
3Q時尚購物

最新流行穿搭資訊,最優惠好康優惠活動,時尚服飾、包,鞋、生活用品、流行小物,專屬女孩兒品味生活,從現在開始!!限時優惠推播通知,好康活動絕不錯過!輕鬆掌握最新流行資訊!免費玩3Q時尚購物 APP玩免費免費玩3Q時尚購物 App3Q時尚購物 APP LOGO3Q時尚購物 APP QRCode熱門國家系 …