【實用書籍app】Bubnjevic: Strah od promaje|最夯免費app

【實用書籍app】Bubnjevic: Strah od promaje|最夯免費app

分享好友

【免費書籍App】Bubnjevic: Strah od promaje-APP點子

Slobodan Bubnjević: Strah od promaje (promotivno izdanje - skraćena verzija)

Ovo je jedno od promotivnih izdanja knjiga na našoj ponudi - nudimo Vam priliku da knjige naših autora "probate" pre nego što ih kupite - slobodnim preuzimanjem i čitanjem odabranih poglavlja.

O delu:

Izvanredan stilista i majstor živog, uverljivog dijaloga, Slobodan Bubnjević u ovim ličnim pričama istražuje anatomiju srpskog istorijskog iskustva u poslednjih četvrt veka. Rezultate te istrage on uobličava širokom paletom književnih postupaka, od biblijskog pastiša i parodiranja novinskih vesti, preko kriminalističko-špijunskih zapleta koji se tako prirodno razgranavaju životima njegovih junaka, do ikoničkih generacijskih tragedija i apokaliptičkih vizija koje, kako nam poručuje ova zbirka priča, uopšte nisu toliko daleko od stvarnosti -- dosledno zadržavajući duhovit, ironičan, makar i gorko nasmešen pristup, kojim ove pripovetke osvajaju.

Više o knjizi na: http://strahodpromaje.rs/

【免費書籍App】Bubnjevic: Strah od promaje-APP點子

O autoru:

Slobodan Bubnjević je rođen u Rijeci, u Hrvatskoj, 1978. godine. Živi u Pančevu sa suprugom i ćerkom. Piše prozu i drame. Po obrazovanju je fizičar istraživač, zaposlen je kao novinar u beogradskom nedeljniku Vreme. Uređuje internet portal Male novine. Objavio je zbirku priča Perturbacije i druge nevolje (Narodna knjiga, 2005). Napisao je devet drama (Embrio [2003], Fisioni fragmenti Pavla Savića [2004], Lov na Čarlsa Darvina [2004], Sile Ruđera Boškovića [2005], Usud [2005, nagrada za najbolju originalnu radio-dramu], Tesla i Pupin, rezonancije [2006], 1300 kaplara [2007], Atanasije Stojkovič [2008] i Azil [2010]), koje su emitovane na programima Radio Beograda. Za rukopis romana Sedmi narod 2012. godine dobio je stipendiju Fonda „Borislav Pekić“, a pripalo mu je i nekoliko drugih literarnih nagrada. (Neke priče iz ove knjige u rukopisu su nagrađene ili izabrane za antologije – priča „Napredak“ je dobila prvu nagradu na konkursu „Laza Lazarević“ za najbolju srpsku pripovetku 2007, a 2010. izabrana za antologiju najmlađe srpske proze; priča „Baukov incident” osvojila je treću nagradu na konkursu „Ulaznica” 2009. godine, priča „Jevanđelje grešnog Gligorija“ ušla je u izbor priča Kulturnog centra Grad za 2010, priča „Prilagođavanje“ je ušla u izbor šest najboljih na regionalnom kokursu Lapis Histrae u Hrvatskoj za 2008, a priča „Predskazanje“ na istom konkursu za 2010. godinu.)

【免費書籍App】Bubnjevic: Strah od promaje-APP點子

免費玩Bubnjevic: Strah od promaje APP玩免費

免費玩Bubnjevic: Strah od promaje App

Bubnjevic: Strah od promaje APP LOGO

Bubnjevic: Strah od promaje LOGO-APP點子

Bubnjevic: Strah od promaje APP QRCode

Bubnjevic: Strah od promaje QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價書籍App推薦

処女と官能センセイ 淫らな書斎

純愛小説の大ファンで編集者になったのに、配属先は「官能小説」編集部!? 担当した作家は初対面なのにハダカにキスマークつけて出てくるようなヒゲヅラ先生…。イケメンってウワサはデマ!? 官能小説を読んで赤面するマリに「処女?」って聞くような男と書斎でふたりっきりなんて耐えられないっ!!って思ってたマリだ …
机械工程专有名词速查辞典 Pro. Mechanical Terminology Dictionary

[Pro. Mechancial 机械工程专有名词速查辞典收录了机械工程、电机工程、力学、工程图学、数学、计量学、生产自动化、农业机械等学科的中英对照专有名词] 您是否觉得有了电子字典之后,看原文书还是看不懂,您是否觉得一般辞典找不到您想要找的专有名词资料。没错,这正是多数学生或上班族看原文资料所遭 …