【實用財經app】CEPTETEB|最夯免費app

【實用財經app】CEPTETEB|最夯免費app

分享好友

【免費財經App】CEPTETEB-APP點子

CEPTETEB yenilendi! CEPTETEB, yeni eklenen dijital kanallarıyla artık TEB’in yeni nesil dijital bankacılık platformu.

【免費財經App】CEPTETEB-APP點子

CEPTETEB ile şubeye gitmenize gerek kalmadan, oturduğunuz yerden tüm bankacılık işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Henüz CEPTETEB müşterisi değilseniz, uygulamayı indirdikten sonra “Müşteri Ol” formunu doldurun, istediğiniz zaman istediğiniz yerde sizi ziyaret edip, CEPTETEB’li olmanızı sağlayalım.

【免費財經App】CEPTETEB-APP點子

Yenilenen CEPTETEB mobil şubede ihtiyaçlarınıza göre tasarladığımız avantajlı faiz oranlarına sahip CEPTETEB Hesap, CEPTETEB Vadeli Hesap ve CEPTETEB İhtiyaç Kredisi sizi bekliyor. Üstelik birden fazla kredi kartı taşımanıza son verecek CEPTETEB Kredi Kartı’na da başvurabilirsiniz. Mobil şubeden her zamanki gibi TEB ile ilgili bankacılık işlemlerinizi yapmaya devam edebilir ayrıca CEPTETEB Dijital bankacılık platformuna özel ürünlere yönelik işlemlerinizi yapabilirsiniz. CEPTETEB Destek Merkezi ile canlı olarak yazılı iletişime geçebilir, aklınıza takılan her türlü bilgi ve yönlendirme için destek alabilirsiniz.

Artık banka şubelerinde sıra beklemek, karışık bankacılık prosedürleriyle vakit kaybetmek yok; nerede ihtiyaç duyarsanız orayı anında bankana dönüştüren, beklentilerinizin ötesinde pratik çözümleriyle hayatınızı kolaylaştıran CEPTETEB var!

CEPTETEB ile yapabileceğiniz işlemler için tıklayın:

【免費財經App】CEPTETEB-APP點子

https://cepteteb.com.tr/cepteteb-mobil-bankacilik

【免費財經App】CEPTETEB-APP點子

免費玩CEPTETEB APP玩免費

免費玩CEPTETEB App

CEPTETEB APP LOGO

CEPTETEB LOGO-APP點子

CEPTETEB APP QRCode

CEPTETEB QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.0.2
App下載
免費
1970-01-012015-04-23