【實用財經app】Centraal Beheer Schade melden|最夯免費app

【實用財經app】Centraal Beheer Schade melden|最夯免費app

分享好友

【免費財經App】Centraal Beheer Schade melden-APP點子

In deze versie kunt u nu in veel gevallen bij een ruit- of blikschade aan uw auto, direct een afspraak maken bij één van onze geselecteerde herstelbedrijven bij u in de buurt.

Even schade melden app van Centraal Beheer.

Aanrijding met uw auto? Lekkage in uw woonkamer? Een schade melden bij Centraal Beheer Achmea gaat nu nog sneller en eenvoudiger.

Met de gratis Even schade melden app kunt u ons met uw smartphone direct laten weten wat er is gebeurd. Wat voor schade het ook is. En voor extrainzicht kunt u ook meteen een foto maken en toevoegen. Daarna verstuurt u de melding en wij nemen contact met u op.

【免費財經App】Centraal Beheer Schade melden-APP點子

Heeft u ruit- of blikschade aan uw auto? Dan kunt u in veel gevallen direct een afspraak maken bij één van onze geselecteerde herstelbedrijven bij u in de buurt. Handig direct vanuit de app.

Natuurlijk kunt u ons via de app ook makkelijk telefonisch bereiken. Met één druk op de knop heeft u meteen de juiste medewerker aan de lijn.

Geen gedoe

Centraal Beheer snapt dat een schade al vervelend genoeg is. Dan zit u zeker niet te wachten op een hele papierwinkel. Dit voorkomt u in veel gevallen door gebruik te maken van de nieuwe Even schade melden app.

Afhankelijk van de situatie worden door ons aanvullende vragen gesteld. Maar alleen als die van belang zijn voor een juiste afwikkeling van uw schadegeval. Zo wordt de gevraagde informatie tot een minimum beperkt. Dat werkt sneller en gerichter dan bij een schriftelijke melding via een uitgebreid schadeaangifteformulier.

Disclaimer

【免費財經App】Centraal Beheer Schade melden-APP點子

Wijzigingen zijn voorbehouden. De Even schade melden app is met zorg samengesteld door Centraal Beheer. Centraal Beheer is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van kennelijke onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door het installeren en gebruiken van de Even Schade melden app   

【免費財經App】Centraal Beheer Schade melden-APP點子

【免費財經App】Centraal Beheer Schade melden-APP點子

免費玩Centraal Beheer Schade melden APP玩免費

免費玩Centraal Beheer Schade melden App

Centraal Beheer Schade melden APP LOGO

Centraal Beheer Schade melden LOGO-APP點子

Centraal Beheer Schade melden APP QRCode

Centraal Beheer Schade melden QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價財經App推薦

Mercantile Bank Marcode

אפליקציית "מרכוד" מאפשרת לך להזין את הקוד האישי המתחלף, המוצג על המסך, כאמצעי "הזדהות חזקה" באתר עסקים+ של בנק מרכנתיל.ה"מרכוד" הינו מחולל קודים (One …
Wallet Master

Wallet Master is a light-weight, easy-to-use, on-the-go app that helps you limit and monitor your out-of-the-pocket spending. Ever wonder where all of …