【實用商業app】Convini|最夯免費app

【實用商業app】Convini|最夯免費app

分享好友

【免費商業App】Convini-APP點子

Välkommen till Convini - Mat & Kaffe på Jobbet

I appen kan du som redan är kund göra ditt kort till ett digitalt kort. Du kan direkt i appen öppna Convini-butiken på din arbetsplats för att sedan handla precis som vanligt. Nu slipper du leta efter ditt plastkort och har det istället alltid med dig i din telefon!

Du som inte är kund hos oss sedan tidigare men som har en butik på din arbetsplats kan registrera dig direkt i appen. Du behöver först hämta ett nytt Convini kort på butiken eller i din reception och sedan registrera det i appen. Inom 5 minuter är ditt digitala kort redo att användas.

I appen får du dessutom tillgång till många kampanjer, rabattkuponger och förslag på nyheter i din butik. För att uttnyttja en rabattkupong öppnar du erbjudandet och scannar streckkoden i kampanjen.

Vi hoppas att du ska ha mycket nytta av Convini appen och att den ska underlätta din vardag!

【免費商業App】Convini-APP點子

【免費商業App】Convini-APP點子

【免費商業App】Convini-APP點子

免費玩Convini APP玩免費

免費玩Convini App

Convini APP LOGO

Convini LOGO-APP點子

Convini APP QRCode

Convini QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價商業App推薦

Jones Frank

This app is to allow our Customer to submit service call via a mobile device免費玩Jones & Frank APP玩免費免費玩Jones & Frank AppJones & Frank APP LOGOJones & F …
啓祐五金股份有限公司

本公司專營各種常用螺絲、螺帽、華司、鉚釘、插梢、特殊螺絲之相關五金產品製造,擁有30年以上之豐富經驗,本著品質第一、迅速交貨的理念配合客戶需要,適時適當之作為,迅速反應,展現最佳之配合度以提供客戶最完善的服務,全廠並通過ISO9001:2008認證,全面要求品管,”不生產不良品,不良品不出廠” 持續 …