【實用書籍app】Den grå|最夯免費app

【實用書籍app】Den grå|最夯免費app

分享好友

【免費書籍App】Den grå-APP點子

Swedish audio book.

Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

Ljudbok.

Av Björn Hellberg.

Längd: 07h:19min. Storlek: 158mb

【免費書籍App】Den grå-APP點子

ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”.

Detta är en ljudboksapplikation där du laddar ner en hel ljudbok och lyssnar på när det passar dig. Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!

Minneskort krävs.

Handling:

Den utstuderade ondskan ruvade i skogens snart ogenomträngliga mörker medan den gamle mannen mödosamt genomförde sina kvällsritualer. Oförsonliga ögon följde honom där han tungt stödd mot den kläppförsedda käppen stapplade framåt

Så inleder Björn Hellberg sin i sanning rysliga kriminalberättelse Den grå. Förr i världen var Den grå vad man kallade djävulen själv. Kriminalkommissarie Sten Wall är inte den som tror på vare sig djävulen eller gammalt skrock. Men den ondska som plötsligt hemsöker Staden och som han tvingas möta och försöka bekämpa tillsammans med sina kollegor, liknar ingenting annat han tidigare mött som polisman.

Den grå är en kusligt förtätad thriller om ond bråd död och mörka krafter som tycks höra det ockulta till. För Sten Wall blir fallet med Den grå en svår prövning när han brutalt påminns om ondskans existens.

免費玩Den grå APP玩免費

免費玩Den grå App

Den grå APP LOGO

Den grå LOGO-APP點子

Den grå APP QRCode

Den grå QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.6
App下載
SEK$189.0
1970-01-012015-03-08
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價書籍App推薦

Köşegen

Köşegen Yayın Dağıtım son çıkan yayınlara ulaşabileceğiniz en kısa adres.免費玩Köşegen APP玩免費免費玩Köşegen AppKöşegen APP LOGOKöşegen APP QRCode熱門國家系統支援版本費用 …