【實用新聞app】Digital Life Greece|最夯免費app

【實用新聞app】Digital Life Greece|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

Το Digital Life Magazine είναι μηνιαίο περιοδικό που ασχολείται με την τεχνολογία, τον τομέα του home entertainment, την 7η τέχνη και το Διαδικτύο.

Υπήρξε το πρώτο free press έντυπο στη χώρα μας με αποκλειστικό αντικείμενο την εφαρμογή της τεχνολογίας στην καθημερινή μας ζωή, με όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας για τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών, των consumer electronics, της οικιακής ψυχαγωγίας και των gadgets.

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης για κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί καθημερινά (smartphones, tablets, φωτογραφικές και λοιπά gadgets), αλλά και τα μέσα που θα τον κάνουν να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε τεχνολογική εξέλιξη (Blu-ray, DVD, CD, βιβλία) βρίσκονται μέσα στις σελίδες του περιοδικού.

Επιπλέον: αναλυτική παρουσίαση και κριτική για τις ταινίες που παίζονται στις αίθουσες, επίκαιρα αφιερώματα, συνεντεύξεις και καλλιτεχνικά νέα, ατζέντα με τα καλύτερα events του μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Digital Life είναι γραμμένο με lifestyle προσέγγιση, ώστε να είναι κατανοητό από τον καθένα όποια κι αν είναι η σχέση του με τις τεχνολογικές εξελίξεις, ενώ δίνει σημαντική έμφαση στην εικόνα και τη φωτογραφία με στόχο πάντα την ξεκούραστη και εύκολη ανάγνωση και την ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Είναι στελεχωμένο από μία σειρά έμπειρων συνεργατών που έχουν πολυετή ενασχόληση με το χώρο των περιοδικών τεχνολογίας, εξειδικευμένη γνώση αλλά και τη διάθεση να τη μεταδώσουν και να την κάνουν κατανοητή σε κάθε αναγνώστη.

Κυκλοφορεί 11 φορές το χρόνο (κάθε μήνα εκτός Αυγούστου), με επιλεγμένη θεματολογία από το www.digitallife.gr, το απόλυτο site για την τεχνολογία στη ζωή μας, με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των κινητών τηλεφώνων, των υπολογιστών, του audio/video, αλλά και των gadgets γενικότερα, αποκλειστικές δοκιμές συσκευών που συνοδεύονται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, τις καλύτερες εφαρμογές της αγοράς που απογειώνουν τις δυνατότητες κάθε gadget και επιπλέον, πολλά νέα από το χώρο του home entertainment, μαζί με ακόμη περισσότερα διαδικτυακά νέα που αξίζουν αναφοράς.

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

【免費新聞App】Digital Life Greece-APP點子

免費玩Digital Life Greece APP玩免費

免費玩Digital Life Greece App

Digital Life Greece APP LOGO

Digital Life Greece LOGO-APP點子

Digital Life Greece APP QRCode

Digital Life Greece QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
  • Digital Life Greece
  • 分享app
    上一個APP
    下一個APP

    高評價新聞App推薦

    INVOVO

    Nous vivons dans un monde de plus en plus connecté et où l'information est devenue primordiale pour tout un chacun. Nous passons de plus en plus d …
    ШопоМоб ShopoMob - магазин.

    Шопомоб (ShopoMob) - мобильное приложение для интернет магазина и службы доставки.Эффективный инструмент маркетинга. Повышает лояльность Ваших клиенто …
    2chまとめ - 2ちゃんねるまとめサイトリーダー

    2chまとめアプリはコレ一つ!ハッキリ言って、もうこのアプリ以外2chまとめアプリは一切必要ありません!Android、スマホユーザーのためだけに作られた、シンプルで超快適なアプリ!【こんな人におすすめ】・まとめサイト、まとめブログのアプリは一つで良いと思う・週間・月刊ランキング機能を一目で見たい・ …
    LaPolaka.com

    Periodismo en Caliente免費玩LaPolaka.com APP玩免費免費玩LaPolaka.com AppLaPolaka.com APP LOGOLaPolaka.com APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期未知AndroidGoogle Pl …