【實用商業app】Doğan Otomotiv B2B|最夯免費app

【實用商業app】Doğan Otomotiv B2B|最夯免費app

分享好友

【免費商業App】Doğan Otomotiv B2B-APP點子

Üye olarak erişebileceğiniz B2B programımız ile, istediğiniz yedek parçaya kolaylıkla ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz. Siz de denemek için hemen programımızı indirin.

Doğan Otomotiv B2B programında ayrıca sipariş durumlarını, sipariş bakiyelerini ve cari hesap durumunu online olarak görebilirsiniz.

【免費商業App】Doğan Otomotiv B2B-APP點子

Size özel fiyat ve kampanyalarımıza anında yararlanabilirsiniz.

【免費商業App】Doğan Otomotiv B2B-APP點子

Ayrıca size atanan satış temsilcisine anında ulaşabilirsiniz.

【免費商業App】Doğan Otomotiv B2B-APP點子

Hakkımızda

Doğan Otomotiv 2000 yılında Hüseyin Cahit DOĞANÇ tarafından kurulmuştur. Firmamız ford binek ve ticari araçlarının muhtelif çeşitlerinin imalatını yaparak Türkiye çapında hizmet vermektedir.

Firmamız aynı zamanda piyasada kalitesiyle kendisini kabul ettirmiş olan ve yüzde yüz yerli sermaye ürünü ile faaliyet sürdüren '' CABU '' nun yurt genelindeki tek yetkili satıcısıdır. Yenilikçi anlayış ve sürekli olarak imalatı seven yapısıyla firmamız sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktadır.

免費玩Doğan Otomotiv B2B APP玩免費

免費玩Doğan Otomotiv B2B App

Doğan Otomotiv B2B APP LOGO

Doğan Otomotiv B2B LOGO-APP點子

Doğan Otomotiv B2B APP QRCode

Doğan Otomotiv B2B QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價商業App推薦

SmartEDMS for iPad

= SmartEDMS 앱 소개 =SmartEDMS는 웹을 통해 기업의 문서관리 서비스를 제공하여 사용자가 저렴한 비용으로 사용할 수 있는 서비스입니다.아이패드를 통해 실시간으로 내문서, 그룹문서, 라이브러리 문서에 접근할 수 있고, 검색을 통해 원하는 문서를 쉽고 빠르 …
SmartEvent

Finding the event location before entering the event, and the booth locations as well after that. - Help customers to find hotels near the event with …