【實用新聞app】Efepost|最夯免費app

【實用新聞app】Efepost|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】Efepost-APP點子

Türkiye’de medya alanında bloklaşmanın olduğu, bir kesimin haber için sadece belli bir kesimden dinlemek/okumak/yazmak zorunda kaldığı ya da bırakıldığı bir medya sektöründe, bizler herkesin her türlü özgün haberi okuyabileceği, üzerinde düşünebileceği, onu başkalarına da tavsiye edebileceği bir platform için çabalıyoruz. Türkiye’nin siyasi haber içermeyen ilk ve tek haber sitesiyiz.

Haberleri seçkin ekibimizle sizler için hazırlıyor ve beğenilerinize sunuyoruz. Hemen her okurun ilgi alanına hitap edecek özellikte haberlerimiz mevcuttur. Siyasi ve politik haberlere yer vermedik... Siyaset, bir ayrıştırma ve kutuplaştırma aracı olmaktan ne zaman çıkarsa biz o zaman siyasi haber yayınlayacağız... Web sitemizden Afyon, Aydın, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak Haberlerini takip edebilirsiniz.

Sevgili Okurlar

efepost.com bir atölye ve herkesin bu atölyede işçi olmasını diliyoruz. Yorumlarınız, beğenileriniz, eleştirileriniz bizim için değerli. Okur merkezli düşünüyoruz çünkü gelişimin ancak böyle olacağını biliyoruz.

efepost.com | Ege'de Haberin Merkezi

【免費新聞App】Efepost-APP點子

【免費新聞App】Efepost-APP點子

【免費新聞App】Efepost-APP點子

【免費新聞App】Efepost-APP點子

【免費新聞App】Efepost-APP點子

免費玩Efepost APP玩免費

免費玩Efepost App

Efepost APP LOGO

Efepost LOGO-APP點子

Efepost APP QRCode

Efepost QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦

Revista Estima

Revista Oficial da Associação Brasileira de Estomaterapia: estomias, feridas e incontinências – SOBEST免費玩Revista Estima APP玩免費免費玩Revista Estima AppRev …