【實用健康app】Exercitii pentru abdomen|最夯免費app

【實用健康app】Exercitii pentru abdomen|最夯免費app

分享好友

【免費健康App】Exercitii pentru abdomen-APP點子

Exercitii pentru incepatori

Exercitiile pentru abdomen ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a spatelui. Muschii spatelui si abdomenului realizeaza o "centura" de rezistenta, care mentine rectitudinea (pozitia normala, dreapta) coloanei vertebrale. O musculatura slaba determina pozitii vicioase, anchiloze, durere, fatigabilitate si o scadere accentuata a mobilitatii.

【免費健康App】Exercitii pentru abdomen-APP點子

Tonifierea musculaturii abdominale nu ajuta doar la mentinerea unei pozitii normale ci ajuta si la scaderea in greutate, previne osteoporoza si creste mobilitatea generala.

Vara reprezinta un stres si pentru tine?

i-ai facut planuri de mers la piscina sau la mare si ti-ai dat seama ca noul costum de baie nu iti vine atat de bine?

Colaceii care se aduna pe abdomen nu sunt deloc sanatosi sau estetici. Nimic nu e mai frumos decat un abdomen tonifiat care pune in evidenta o talie subtire. In functie de numarul de colacei existenti, unele dintre noi trebuie sa munceasca mai mult pentru a obtine abdomenul mult visat, dar nu e imposibil!

Trebuie sa retineti insa ca nu doar prin exercitii obtineti abdomenul mult visat! Este absolut necesara si o alimentatie sanatoasa, care sa va ajute sa eliminati grasimea din acea zona. Deci fara prea multe dulciuri, prajeli, produse de patiserie sau fast-food.

Exercitiile de mai jos va ajuta sa va tonifiati abdomenul, si in acelasi timp sa ardeti grasimile.

Nu uitati incalzirea si faptul ca trebuie sa faceti fie toate filmuletele odata fie un singur filmulet de 3 ori in acelasi set de exercitii!

免費玩Exercitii pentru abdomen APP玩免費

免費玩Exercitii pentru abdomen App

Exercitii pentru abdomen APP LOGO

Exercitii pentru abdomen LOGO-APP點子

Exercitii pentru abdomen APP QRCode

Exercitii pentru abdomen QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價健康App推薦