【實用新聞app】F.O.O.D. & ForMen|最夯免費app

【實用新聞app】F.O.O.D. & ForMen|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

Časopis plný receptov

Nový F.O.O.D, mesačník pre ňu je zameraný na informácie z oblasti kulinárstva a gastronómie, sa teraz stáva praktickým sprievodcom pre každého, kto rád varí s nápadom, jednoducho, rýchlo a z čerstvých surovín. Časopis ponúka viac receptov z ľahko dostupných ingrediencií, nezabúda na našu tradičnú kuchyňu ani názorné postupy na prípravu zložitejších receptov. Vezme vás do rôznych kútov sveta a objavíte s ním čaro a vôňu cudzokrajných receptov.

S časopisom F.O.O.D. sa vyberiete na výlet do minulosti, históriou kulinárstva. Nájdete tu však aj absolútne novinky, tipy,trendy, ktoré hýbu svetom súčasného varenia. Ako rýchlo a chutne navariť do 30 minút? Aj na túto otázku vám zodpovie mesačník F.O.O.D. Nedeliteľnou súčasťou časopisu sú informácie a recepty o ,,kozmopolitnej“ kuchyni.

Ku kľúčovým témam časopisu patria rubriky F.O.O.D. SEZÓNA nabitá jednoduchým, rýchlym varením zo sezónnych a lokálne dostupných surovín, F.O.O.D. DOMA orientujúca sa na varenie pre celú rodinu i priateľov a varenie s deťmi. V rubrike F.O.O.D. AKO NA TO sa naučíte pripravovať zložitejšie pokrmy v škole varenia a F.O.O.D. BEDEKERbude vaším sprievodcom po svetových kuchyniach a prinesie inšpiráciu na výber reštaurácií a nápojov. Časopis sa venovuje okrem jedla aj dizajnu, kuchyniam, nábytku, doplnkom a spotrebičom.

Obľúbený ForMen pre neho je seriózny mesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi v strednom veku, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.

Charakteristickým rysom časopisu je absencia prvoplánového nadbiehania čitateľom. Najviac je to viditeľné na voľbe osobností na titulnú stranu ForMenu.

Za bezmála štvorročné obdobie svojej existencie sa pánsky luxusný časopis ForMen dokázal dokonale etablovať na slovenskom trhu a získať si početnú skupinu svojich verných čitateľov. Redakcia sa im každý mesiac odmeňuje nielen nemalou dávkou zaujímavého čítania, radami, kde dobre nakúpiť, ale i bezodnou módnou inšpiráciou na originálnych fashion stránkach. Pravidelne pre nich pripravuje aj monotematické špeciály.

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

Od januárových čísiel aj vo vašom tablete v rozšírenom, interaktívnom vydaní (video, odkazy, galérie) k dispozícií skôr ako v stánku!

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

Majte svoje obľúbené magazíny vždy po ruke vo vašom tablete.

Zvýhodnené predplatné oboch magazínov pre jeho a ju:

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

Digitálne vydania:

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

12 mesiacov................................ €39.43 (obidva časopisy)

Ako bonus realitný dvojtýždenník Real - Immo zdarma. Majte prehľad o aktuálnej ponuke nehnuteľností.

K predplatnému vždy hodnotný darček naviac!

viac informacií na www.versamedia.sk

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

【免費新聞App】F.O.O.D. & ForMen-APP點子

免費玩F.O.O.D. & ForMen APP玩免費

免費玩F.O.O.D. & ForMen App

F.O.O.D. & ForMen APP LOGO

F.O.O.D. & ForMen LOGO-APP點子

F.O.O.D. & ForMen APP QRCode

F.O.O.D. & ForMen QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-21
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦

Play MixRadio

Play songs Online for free免費玩Play MixRadio APP玩免費免費玩Play MixRadio AppPlay MixRadio APP LOGOPlay MixRadio APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期中國 ChinaWi …
Dành cho Bà Bầu

Dành cho phụ nữ mang thai có những bài tập thể dục phù hợp, chứa những bài yoga dành cho bà bầu. Kiến thức mang thai免費玩Dành cho Bà Bầu APP玩免費免費玩Dành c …
Convertify

Convertify is the easiest way to convert your favorite YouTube videos to music files. Just select the video and tap the 'Convert and Download' button. …
甲壳虫

The Beatles这支band是我很喜欢的一支乐队。他们的音乐让我有一种很愉快的感觉。免費玩甲壳虫 APP玩免費免費玩甲壳虫 App甲壳虫 APP LOGO甲壳虫 APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期中國 ChinaWindowsWindows 市集1.0.0. …