【實用生活app】FIAT Yol Arkadaşım|最夯免費app

【實用生活app】FIAT Yol Arkadaşım|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】FIAT Yol Arkadaşım-APP點子

FIAT Yol Arkadaşı uygulaması FIAT kullanıcılarının mobilite ihtiyaçlarına cevap veren, hayatlarını kolaylaştıran bir uygulamadır.

【免費生活App】FIAT Yol Arkadaşım-APP點子

Uygulama ile en yakın FIAT noktalarının adreslerine ulaşabilir, yol tarifi alabililir ve ayrıca test sürüşü taleplerinizi de iletebilirsiniz.

【免費生活App】FIAT Yol Arkadaşım-APP點子

Acil durumlarda aracınız ve bulunduğunuz konumun bilgileri otomatik olarak aktarılacak şekilde yol yardım hizmetine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

【免費生活App】FIAT Yol Arkadaşım-APP點子

Güncel FIAT satış ve servis kampanyalarını ve FIAT ürünleri ile ilgili kapsamlı bilgiye erişebildiğiniz gibi uygulama üzerinden düzenli olarak sizin hayatınızı kolaylaştıracak, sürüş keyfinizi artıracak ipuçları hakkında da haberdar olabilirsiniz.

Uygulama, sizin ihtiyaçlarınıza en uygun bir biçimde cevap verebilmek adına düzenli olarak kendini yenileyen dinamik bir yapıya sahiptir.

免費玩FIAT Yol Arkadaşım APP玩免費

免費玩FIAT Yol Arkadaşım App

FIAT Yol Arkadaşım APP LOGO

FIAT Yol Arkadaşım LOGO-APP點子

FIAT Yol Arkadaşım APP QRCode

FIAT Yol Arkadaşım QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3.2
App下載
免費
1970-01-012015-04-09
未知iOS
App Store
1.11
App下載
免費
2012-11-022015-06-03
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

Master达人

Master达人是目前最大的兴趣发现、分享与传授平台,用户的兴趣梦工场。既可以线上分享与兴趣相关的图片,找到志同道合的小伙伴,也可以线下参加兴趣课程与活动,找到靠谱的教练达人。免費玩Master达人 APP玩免費免費玩Master达人 AppMaster达人 APP LOGOMaster达人 APP …
Mastiff

1. The account and password information is important not live without, and sometimes multiple accounts and multiple passwords will be prone to confusi …