【實用生活app】FreeMiorita|最夯免費app

【實用生活app】FreeMiorita|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】FreeMiorita-APP點子

Ai donat vreodată kilometri ca să luminezi un sat?

【免費生活App】FreeMiorita-APP點子

Ai pedalat pentru ca un copil să-și poată face temele pe lumină?

Aplicaţia Lumină Pentru România îţi permite să înregistrezi câţi kilometri ai mers, pedalat sau alergat din momentul în care ai apăsat butonul Start.

Dar nu ăsta e scopul ei. Prin această aplicaţie încercăm să arătăm că, în ciuda programului de la job, a concediilor greu de luat sau a problemelor financiare, românii vor să se ajute între ei.

Iulian Angheluţă, membru fondator al Asociaţiei Free Mioriţa, a plecat pe biță prin România, în căutarea satelor şi a caselor fără lumină. Pedalează mii de kilometri ca să putem face şi acolo ce am făcut la Ursici sau la Ineleţ - să facem lumină.

Adică să aducem lumina în gospodării sau în școli care sunt încă prinse în secolele trecute (detalii pe www.freemiorita.ro).

Descarcă aplicaţia, foloseşte-o ca să donezi kilometri şi fii alături de Iulian și FreeMiorița.

Nu preluăm alte date decât ne furnizezi - un nume sau o poreclă şi nişte cifre (km). Acestea vor fi afişate pe freemiorita.ro/kilometri-donati.

免費玩FreeMiorita APP玩免費

免費玩FreeMiorita App

FreeMiorita APP LOGO

FreeMiorita LOGO-APP點子

FreeMiorita APP QRCode

FreeMiorita QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

名古屋芸術大学サイネージ

○掲載情報・学生無形情報(講義室変更、休講等)・各種イベント情報(資格試験の日程、コンテスト、発表会、オープンキャンパス等)・その他、注意喚起等○ご利用の際に掲示内容の更新時(アプリの起動、掲示内容が一周した際)にはインターネットへの接続が必要となります。Wi-Fiへの接続などにより安定した通信環境 …
URSmyApp

*URSmyLights* el módulo indicador (situado en la parte trasera de la prenda) **puedes usarlo junto a URSmySense o mediante tu smartphone Android con l …
Roomers

Both stores offering numerous brands of international top designers. ROOMERS and MORE ROOMERS offer you clothes, shoes and other fashion items of the …