【實用生活app】Gastrocat|最夯免費app

【實用生活app】Gastrocat|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】Gastrocat-APP點子

Ja està aquí l’aplicació Gastrocat del Passaport Català!

【免費生活App】Gastrocat-APP點子

Tota la gastronomia Catalana al teu abast.

Aquesta aplicació serveix per conèixer, descobrir, localitzar i arribar fins als diferents restaurants adherits de la guia Gastrocat del Passaport Català gastronòmic, repartits per tota la geografia Catalana.

La guia gastrocat ha estat confeccionada per tots els usuaris que ja gaudeixen del seu Passaport Català, així doncs, podem afirmar que és la primera guia de restaurants recomanats del tipus “restaurants que recomanaries a un amic o conegut”.

Tota la xarxa de restaurants han estat prèviament visitats per garantir la seva bona cuina d’arrels catalanes, casolanes amb producte de proximitat i temporada.

Si visiteu amb el Passaport Català els restaurants adherits a Gastrocat, que trobareu en aquesta aplicació, obtindreu un visat gastronòmic i gaudireu d’un 10% de descompte en la factura total.

Com funciona el Passaport?

【免費生活App】Gastrocat-APP點子

El Passaport Català conté deu pàgines amb uns espais en els quals els restaurants han d’estampar el seu propi segell. Demana que et segellin el passaport a cada restaurant que visitis i et beneficiaràs d’un 10% de descompte en la factura total de l’àpat, inclosos els teus acompanyants. Una vegada emplenat tot el passaport amb 20 segells diferents, obtindràs un PREMI. Tots els restaurants col•laboradors, repartits arreu de la geografia catalana, els pots consultar en aquesta aplicació o a través de la pàgina web.

Trobareu més informació a la pàgina web: www.gastrocat.cat

L’aplicació està completament en CATALÀ.

【免費生活App】Gastrocat-APP點子

免費玩Gastrocat APP玩免費

免費玩Gastrocat App

Gastrocat APP LOGO

Gastrocat LOGO-APP點子

Gastrocat APP QRCode

Gastrocat QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

Live54218

This app will no longer be support or updated.The application has been designed to help you track of your health using the Live 5-4-2-1-8 model. This …
鏡

這是一個簡單的應用程序,避免不必要的選項,可以讓您的手機上安裝的攝像頭捕獲的圖像通過前。您不必攜帶一個普通的鏡子,當你有你的電話與您聯繫。重要!允許顯示的廣告被視為一些反病毒軟件的惡意軟件文件。手機沒有了前置攝像頭將無法使用該應用程序。免費玩鏡 APP玩免費免費玩鏡 App鏡 APP LOGO鏡 A …
iMuslim

iMuslim News Feed.Get daily iMuslim news from iMuslim Website, Facebook, YouTube and Instagram.免費玩iMuslim APP玩免費免費玩iMuslim AppiMuslim APP LOGOiMuslim …