【實用新聞app】Gazetelik Lite - Manşetler|最夯免費app

【實用新聞app】Gazetelik Lite - Manşetler|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】Gazetelik Lite - Manşetler-APP點子

Ugulamanın hafif ve kırpılmış versiyonudur sadece manşetler sekmesini içerir.

Tam sürüm için: http://www.tinyurl.com/gazetelik

Gazetelik uygulaması, en çok hit alan gazetenin mobil sayfalarını, ulusal gazetelerin birinci sayfalarını yani gazetelerin manşetlerini, her türden spor gazetelerini, gazete köşe yazarlarının en güncel yazılarını, yabancı gazetelerin mobil sayfalarını ve günlük astrolojiyi günlük burçları tek bir uygulamada birleştirip elinizin altına getiren ve bunu yaparken sadece basitlik ve kolay kullanımı ön planda tutan en iyi haber uygulamasıdır.

İddalıyız habere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı, favori basın kaynaklarınız en kullanışlı arayüz ile elinizde. Üstelik kendi favori haberler, favori spor, favori manşet, favori köşe yazıları, favori astroloji favori burç, favori yabancı gazete listenizi oluşturabilirsiniz.

【免費新聞App】Gazetelik Lite - Manşetler-APP點子

Uygulama ile beğendiğiniz haberleri tek tıklama ile facebook, twitter ve daha bir çok kanaldan en etkin şekilde paylaşabilirsiniz.

Basit ve kullanışlı ara yüzü ve navigasyon tuşları ile, kolay ve rahatça haberleri okuyabilirsiniz. Play Store'daki en iyi haber, gazete, spor, manşet, astroloji, burç ve yabancı gazete uygulaması.

【免費新聞App】Gazetelik Lite - Manşetler-APP點子

Galeri sayfalarında gezinirken tek tıklama ile ana sayfaya dönebilir veya gezindiğiniz sayfayı kapatabilirsiniz, kısaca uygulamayı tıpkı browser gibi kullanabilirsiniz tüm kısa yollar elinizin altında.

Üstelik uygulama artık SD karta yüklenebiliyor ve hafızada mümkün olduğunca az yer kaplamak için tüm optimizasyona sahip.

Haberler manşetler spor haberleri yabancı gazeteler astroloji günlük burç yorumları bu uygulamada.

Deneyin ve zahmetsizce haberler manşetler spor haberleri yabancı gazeteler astroloji günlük burç yorumlarına ulaşın.

Haberlerden sıkılırsanız Zaytıng un son dakika haberleri ve Zatung un astroloji sayfaları ile neşenizi yerine getirebilirsiniz.

Uygulamanın doğuş amacı haberler manşetler spor haberleri yabancı gazeteler astroloji günlük burç yorumlarını size en zahmetsizce getirmektir.

【免費新聞App】Gazetelik Lite - Manşetler-APP點子

【免費新聞App】Gazetelik Lite - Manşetler-APP點子

免費玩Gazetelik Lite - Manşetler APP玩免費

免費玩Gazetelik Lite - Manşetler App

Gazetelik Lite - Manşetler APP LOGO

Gazetelik Lite - Manşetler LOGO-APP點子

Gazetelik Lite - Manşetler APP QRCode

Gazetelik Lite - Manşetler QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.01
App下載
免費
1970-01-012015-04-19
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦

Pompe II

This is a video app about Pompe II. In film: A slave-turned-gladiator finds himself in a race against time to save his true love, who has been betroth …
realLyrics

此应用程序显示实时的歌词与音乐。 (特别是对于韩国的音乐和部分世界音乐( J-POP , POP )的! )注意:请清洁标题和你的音乐里面有一些不必要的额外标签(例如“单选组合” , “关声乐” )的艺术家信息。标题和艺术家信息都需要搜索歌词,你可以通过点击搜索按钮进行手动搜索,甚至说没有歌词提供。 …
YouTube HD

Download this app and browse YouTube faster.免費玩YouTube HD APP玩免費免費玩YouTube HD AppYouTube HD APP LOGOYouTube HD APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期中國 C …