【實用音樂app】Geluidenjager|最夯免費app

【實用音樂app】Geluidenjager|最夯免費app

分享好友

【免費音樂App】Geluidenjager-APP點子

Draag bij aan het 'geluidsbeeld' van Nederland!

‘Het Geluid van Nederland’ maakt een collectie van 2.000 geluidsopnames uit de jaren ‘50 tot de jaren ’90 beschikbaar: van paardentrams en straatverkopers tot rellen in Amsterdam en de Elfstedentocht van 1986. Dat is een start.

Voor een actueel ‘geluidsbeeld’ van Nederland willen wij dit archief vol ‘verdwenen geluiden’ aanvullen. We hebben daar jouw hulp bij nodig! Je kunt ons helpen door met deze app nieuwe geluiden op te nemen, te beschrijven en te uploaden. Door jou opgenomen geluiden worden automatisch voorzien van een locatie en verschijnen vanzelf op www.hetgeluidvannederland.nl.

Wat kun je met de app:

【免費音樂App】Geluidenjager-APP點子

- Geluiden in hoge kwaliteit opnemen

【免費音樂App】Geluidenjager-APP點子

- Geluiden beschrijven (worden automatisch van locatie voorzien)

【免費音樂App】Geluidenjager-APP點子

- Uploaden naar Het Geluid van Nederland

Uploaden kan alleen met een Wifi-verbinding. Voor uploaden is een SoundCloud account nodig, die je kunt aanmaken via www.soundcloud.com (kan met je Facebook account).

Bij het uploaden van nieuwe geluiden heb je de keuze uit de Creative Commons Naamsvermelding (CC BY) en Naamsvermelding-GelijkDelen (CC BY-SA)-licenties, zodat hergebruik van deze geluiden in nieuwe werken mogelijk is.

Het Geluid van Nederland is een project van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, De Auditieve Dienst en Kennisland. De Eigen Opnames uit het geluidenarchief van Beeld en Geluid zijn gedigitaliseerd in het kader van het digitaliseringsprogramma Beelden voor de Toekomst. Het Geluid van Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Doen en de BankGiro Loterij.

免費玩Geluidenjager APP玩免費

免費玩Geluidenjager App

Geluidenjager APP LOGO

Geluidenjager LOGO-APP點子

Geluidenjager APP QRCode

Geluidenjager QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.1
App下載
免費
1970-01-012015-03-12
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價音樂App推薦

下載免費音樂

免費音樂下載是一個高品質的實現。允許用戶免費下載音樂,從通用搜索引擎在下載Creative Commons許可免費的音樂曲目。快速免費音樂下載downlad很不錯了現代風格和易於使用。該應用程序的一些特點:- 查找,看,聽和下載MP3音樂免費。- 管理庫,你悠揚。- 備份在SD卡上的一部分MP3音樂 …