【實用媒體與影片app】Genç FM|最夯免費app

【實用媒體與影片app】Genç FM|最夯免費app

分享好友

【免費媒體與影片App】Genç FM-APP點子

Genç Fm kurulduğu 1993 yılından beri özel radyo yayıncılığın başladığı yıllarda özel bir girişimci tarafından yayına başlatılmış ancak 2009 yılı kasım ayında şimdiki sahibi bulunan: MARMARA YAŞAM RADYO, TELEVİZYON REKLAMCILIK, YAYINCILIK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. tarafından satın alınarak yayın hayatına devam etmektedir.

Günümüze kadar geçen süre içerisinde gerek teknik gerek yayıncılık adına tüm gelişmelerin yakın takipçisi Genç Fm sektörün en yenilikçi, en atak, teknolojiyi en iyi takip eden radyosu olarak bölgedeki birinciliğini koruyor.Müzik dünyasındaki en son yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Genç Fm , bu yenilikleri kendi formatına uygun biçimde kullanıyor. Sıradan bir radyo kanalından çok daha fazlasını sunan Genç Fm; 24 saat birbirinden farklı programlar ile canlı yayın yapan bu anlamda Balıkesir ilinde yayın yapmakta olan radyomuz 1992 yılından itibaren 98.00 frekansın geniş bir sahada dinlenmekte ve her kesim tarafından beğenilmektedir. Radyomuz bölgenin en güçlü radyosu konumundadır. Yayınlarını 98.00 FM bandı ve www.gencfm.com.tr adresinden gerçekleştirmektedir. Yerel bazda, yayıncılığı ve müziği ile toplumun her kesimini kucaklayan Genç Fm, ulaştığı dinleyici kitlesi ile nihai tüketicilerin marka, ürün ve hizmet tercihlerine ışık tutmaktadır.

Genç Fm markayı, ürünü ve hizmeti hedefe ulaştıran “en kestirme ve güvenilir” yoldur.

【免費媒體與影片App】Genç FM-APP點子

Başarılı çalışmalara birlikte imza atmak dileğiyle.

【免費媒體與影片App】Genç FM-APP點子

免費玩Genç FM APP玩免費

免費玩Genç FM App

Genç FM APP LOGO

Genç FM LOGO-APP點子

Genç FM APP QRCode

Genç FM QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價媒體與影片App推薦

稅務影音平台

「稅務影音平台」將提供影音欣賞、租稅動畫、稅稅戀粉絲團、電子書共四種行動服務,規劃主要將租稅宣導影片、創意元素與娛樂概念相結合,提供最活潑生動、最多元性、最豐富的行動資訊,讓網友隨時掌握第一手稅務消息,提高知識學習興趣,進而強化對稅務知識的正確觀念。 為推廣行動應用服務,增加Web 2.0應用,結 …