【實用街機app】Get Mi Haem|最夯免費app

【實用街機app】Get Mi Haem|最夯免費app

分享好友

【免費街機App】Get Mi Haem-APP點子

A while ago (on World Whisky Day 2012) I was inspired to make a game based upon my favourite alcoholic drink, whisky. But what should this game entail? Originally I thought maybe a puzzle or reflex game where you mix ingredients, but getting that right would be a nightmare and I’d hate to upset people… so instead I made a game about getting a drunken Scotsman home before the hangover kicks in. Perfect.

【免費街機App】Get Mi Haem-APP點子

Make sure that you keep picking up whisky to avoid a hangover but a fine gentleman can’t be seen puking up so take water and coffee to keep yourself going. Watch out for cars and make sure that you don’t bump into the police!

Note: Whilst the game is classed as finished, it is kinda crummy. After all it was only a made quickly whilst enjoying Laphroaig.

免費玩Get Mi Haem APP玩免費

免費玩Get Mi Haem App

Get Mi Haem APP LOGO

Get Mi Haem LOGO-APP點子

Get Mi Haem APP QRCode

Get Mi Haem QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價街機App推薦

名人医生

名人医生名人医生游戏里边有两款游戏:驰名的人测验和愈合游戏!感觉像你是实际的医生有自己的意愿!如你是医疗保健的游戏球迷,名人医生尤其为你的做得!你的名人患者是Kanye West和Lady Gaga!他们要有你的愈合! *怎么玩:在你的医院模拟器里你选择和利用需要的药物也按下伤口为它消失。*这款免费 …
冰淇淋跳跃

冰淇淋跳跃每个人都喜欢的虚拟宠物电子鸡游戏和跳跃冒险!带你的魔法涂鸦,绘制自己的糖果暗恋故事。跑和跳塔块,做一个真正的冰淇淋降。享受跳大型拱廊和行动,并获得更多的积分,当你爬上走高。极限涂鸦跳跃游戏会让你觉得自己像一个冰淇淋制造商。不要冰淇淋下降!要小心,玩的陀螺仪。性格是如此的甜美和可爱!免费地玩 …