【實用購物app】Grupanya Fırsatları|最夯免費app

【實用購物app】Grupanya Fırsatları|最夯免費app

分享好友

【免費購物App】Grupanya Fırsatları-APP點子

Grupanya’nın %90'a varan indirimli kampanyaları parmaklarınızın ucunda! Kahvaltı, konaklama, SPA, masaj, kebap, tiyatro ve turlar için indirim kuponları, aradığınız tüm şehir ve tatil fırsatları Grupanya uygulamasında!

Yemeğe çıkmadan, tatile gitmeden, eğlenmek için karar vermeden önce mutlaka Grupanya’ya uğrayın!

Şehir kategorisi:

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir’deki şehir fırsatları. “Şehir değiştir” menüsünden bulunduğunuz şehri seçerek inceleyebilirsiniz. Restoranlar, SPA ve güzellik merkezleri, spor salonları, kurslar, tiyatro, konser biletleri ve çok daha fazlası muhteşem indirimler ile sizi bekliyor!

Tatil kategorisi:

【免費購物App】Grupanya Fırsatları-APP點子

Her mevsime, her zevke uygun tatiller, yurt içi ve yurt dışı turlar, beş yıldızlı otellerden butik otellere uzanan benzersiz konaklama deneyimleri ve günübirlik kaçamakların hepsi tatil kampanyalarımızda!

Alışveriş kategorisi:

Küçük ev aletleri, hobi, dekorasyon ve kişisel bakım ürünleri, aksesuarlar, kişiye özel hediyelik eşyalar ve indirim çekleri burada!

Fırsat Arama Özelliği:

【免費購物App】Grupanya Fırsatları-APP點子

Büyüteç ikonuna tıklayın, arama kutusuna bulmak istediğiniz kampanyalar ile ilgili kelimeyi yazıp arama yapın. Dilerseniz sonuçları fırsat türüne, konuma ve fiyat aralığına göre filtreleyin. Ayrıca sonuçları fiyata, satış adedine, yayınlanma tarihine veya size olan yakınlığına göre sıralayın.

Fırsatları Haritada Görme Özelliği:

Sağ alt köşedeki konum ikonuna tıklayın. Harita size bulunduğunuz yeri ve etraftaki fırsatları gösterecek. Grupanya pin’lerine tıklayarak fırsat içeriğini harita üzerinde görebilirsiniz. Size en yakın fırsatları kaçırmamak için konum bilgilerinize erişim izni vermeyi unutmayın!

Üyelik İşlemleri Menüsü:

【免費購物App】Grupanya Fırsatları-APP點子

Sol üst köşede bulunan “g” ikonuna tıklayarak Grupanya’ya üye olabilir, üye girişi yapabilir ve şehrinizi değiştirebilirsiniz.

Üye girişi yapılı iken aynı menüden üyelik bilgilerinize, satın aldığınız tüm fırsatlara ulaşabilir ve satın aldığınız fırsatı hediye edebilirsiniz.

Grupanya nedir?

【免費購物App】Grupanya Fırsatları-APP點子

Grupanya hizmet ve ürünlerin en uygun fiyatlarla tüketici ile buluştuğu Türkiye’nin en çok tercih edilen online platformudur. Grupanya üyelerini her gün birçok yepyeni kampanya ile buluşturur. Dinamik yapısı ve yepyeni hizmetleriyle hayatın keyif sponsoru olur. Üyelerine kaliteli, renkli ve heyecanlı bir hayat tarzı sunar.

免費玩Grupanya Fırsatları APP玩免費

免費玩Grupanya Fırsatları App

Grupanya Fırsatları APP LOGO

Grupanya Fırsatları LOGO-APP點子

Grupanya Fırsatları APP QRCode

Grupanya Fırsatları QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.4
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
  • Grupanya Fırsatları
  • 分享app
    上一個APP
    下一個APP

    高評價購物App推薦

    Сходи в магазин

    Мобильный сервис «Сходи в магазин» - пожалуй, самое функциональное приложение, для поручения покупок своим близким.С помощью мобильного приложения «Сх …
    Kiki LaRue

    Kiki LaRue strives to offer the most convenient shopping experience possible for our customers. Now you can buy our amazing products and connect with …
    千万优惠券

    “百万优惠券应用程序的目的是为了节省您的钱!”我们最常用的服务是帮助你发现券是适合你的。 如果您正在寻找折扣和促销优惠,那么千万优惠券是适合你的地方。万元的优惠券是当地优惠和折扣券最大的商店之一。找到你最喜欢的本地购物城免费的惊人的交易在这里。万元消费券希望您购物便宜又好玩。只要抓住你的优惠券,并开 …