【實用生活app】Guia Cerdanya|最夯免費app

【實用生活app】Guia Cerdanya|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

Guia La Cerdanya

-----------------------------

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

guaicerdanya.cat s’ha posat en funcionament el desembre. A través d’internet i del mòbil, és la primera app (de descàrrega gratuïta) amb notícies i informació comercial destacada del conjunt de la Cerdanya.

L’aplicació es planteja com una eina dinàmica, en sintonia amb les noves tecnologies (TIC) i en uns moments en què la comunicació arriba a l’usuari amb la immediatesa de l’ordinador i dels telèfons intel•ligents.

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

La nova guaicerdanya.cat surt a la xarxa com la primera aplicació informativa i comercial d’àmbit comarcal, però també com una eina innovadora i potent de promoció econòmica i turística per al territori.

Tres grans blocs informatius

----------------------------

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

La guaicerdanya.cat és una aplicació web que podeu utilitzar des de l’ordinador, tot i que està pensada per a telèfons i tot tipus de dispositius mòbils, des dels quals els usuaris hi trobareu:

1. AGENDA I NOTÍCIES. Posem a l’abast dels lectors una plataforma pionera al nostre territori amb notícies i la més àmplia agenda d’activitats i de propostes comarcals.

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

2. LLOCS D’INTERÈS. Oferim informació detallada dels llocs més destacats de la comarca que es poden visitar i conèixer: espais naturals, d’interès mediambiental o amb rellevància històrica i la manera de com arribar-hi a través de GPS sense sortir de l’aplicació.

3. EMPRESA I SERVEIS. Dins l’àmbit comercial, a través de guaicerdanya.cat es té accés als serveis i als comerços de cada localitat. Les més de 2.000 empreses ja indexades, i totes les que s’hi afegeixin successivament, tenen l’opció de posar a l’abast dels usuaris les seves novetats o promocions. La recerca, ràpida i clara, es pot fer per nom, per sector, per situació i per ofertes.

Un nou canal d’informació pioner

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

Amb la aparició d’aquest nou canal informatiu, volem oferir a totes les persones de la vintena de pobles de la Cerdanya, i també als seus visitants, un nou mitjà útil, àgil, còmode i molt intuïtiu que doni més visibilitat al teixit comercial de proximitat i que esdevingui una potent eina informativa.

Aquesta guia està connectada amb guies d'altres comarques de Catalunya, permeten una major visibilitat del teixit comercial i empresarial.

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

Tot això és possible gràcies a l'experiència de més de 25 anys de la revista reclam.

【免費生活App】Guia Cerdanya-APP點子

免費玩Guia Cerdanya APP玩免費

免費玩Guia Cerdanya App

Guia Cerdanya APP LOGO

Guia Cerdanya LOGO-APP點子

Guia Cerdanya APP QRCode

Guia Cerdanya QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
未知iOS
App Store
1.0.2
App下載
免費
2015-04-122015-06-03
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

素朴天气

简单的天气,农历软件. 无广告,不要求涉及个人隐私的运行权限. 免费使用,自由传播. 所有天气信息版权归原始数据来源网站所有.免費玩素朴天气 APP玩免費免費玩素朴天气 App素朴天气 APP LOGO素朴天气 APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期中國 ChinaA …
趣享

趣享是由保定市森和广告传媒有限公司精心打造,移动互联时代的本地生活服务平台,2013年5月1日正式上线,通过线上营销整合线下活动及消费的模式,为各类商家提供精准营销的解决方案,为广大用户提供优质优惠的商品信息和消费体验。改变生活从此刻开始免費玩趣享 APP玩免費免費玩趣享 App趣享 APP LOG …
酒店多多

【酒店多多】正式上线,手机订酒店,全网最低价! 覆盖全国700多个城市,能帮您轻松查询周边的酒店信息。 汇集各大连锁酒店,并可根据星级、酒店品牌、酒店设施等条件查询。 酒店查询速度飞快,超级节省流量,中国移动电话卡用起来同样给力。 一句话语音搜索酒店,给您最佳的预订体验。免費玩酒店多多 APP玩免費 …
艺考帮

【艺考帮--你身边的美术老师】 每一幅作品都有美术老师专业点评,指点迷津; 每一幅作品都有阅卷老师合理打分,预卜成绩; 每一天推送一篇精编绘画教程知识,学以致用; 〖点评打分〗——由高校美术专业老师点评、打分,专业老师随叫随到; 〖追问老师〗——有疑问可以追问老师,深入交流; 〖全新设计〗——新的启 …
Pong天气

Pong天气是一款设计精美的天气预报应用,界面为韩文。 Weather Pong은 캐릭터 애니메이션을 통해 1분단위의 날씨정보를 제공하는 서비스입니다. 기지국의 기상센서로 구성된 SK플래닛의 정밀한 기상관측망과 기상청 정보를 이용하여 더 빠르게, 더 정확한 날씨정보를 사용자에 …
经期和生育OvuView

经期及生育要认真对待: OvuView使用先进的热症状的方法(STM)跟踪和预测你的经期,排卵和生育能力。 此应用程序可以被用来作为一种先进的控制生育的工具,或作为一个简单的月经日历,并帮助您: •最大限度地提高您的机会受孕的婴儿/怀孕 •避免使用自然的方法(避孕)怀孕的, 规划你的下一个假期预测未 …