【實用書籍app】HRM Dessler|最夯免費app

【實用書籍app】HRM Dessler|最夯免費app

分享好友

【免費書籍App】HRM Dessler-APP點子

Στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό και ασταθές περιβάλλον οι οικονομικοί οργανισμοί καλούνται να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά.Σε ένα τέτοιο τοπίο, η «αναγνώριση της σημασίας του ανθρώπινου δυναμικού ως κύριου συντελεστή μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στην επιτυχία, αλλά να πρωτοστατήσει με νέες ιδέες και πρωτοβουλίες στην αντιμετώπιση της κρίσης», υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η διαχείρισή του είναι επιτυχής, δηλαδή αποδοτική (effective) και αποτελεσματική (efficient).

Το βιβλίο αποτελεί μια πλήρη επισκόπηση των θεμελιωδών εννοιών και τεχνικών που απασχολούν τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίες παρουσιάζονται και αναπτύσσονται εξαιρετικά δομημένα σε τρεις διακριτές ενότητες: προσέλκυση και επιλογή, εκπαίδευση, ανάπτυξη και αμοιβές, διαχείριση εργασιακών σχέσεων. Ειδική αναφορά γίνεται στις σύγχρονες τάσεις που επηρεάζουν τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στους «καιρούς προκλήσεων» που διανύουμε και δίνονται λύσεις μέσα από σύγχρονα παραδείγματα και χαρακτηριστικές, επίκαιρες μελέτες περίπτωσης, τόσο στην εισαγωγή όσο και στα επιμέρους κεφάλαια.

Με την εφαρμογή έχετε στη διάθεσή σας το σύνολο του βιβλίου και επιπλέον μπορείτε να αξιοποιήσετε εικόνες, διαγράµµατα, πίνακες, δυνατότητα δυναµικής αναζήτησης και πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό κατά τη μελέτη σας.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει:

【免費書籍App】HRM Dessler-APP點子

- τα αναλυτικά περιεχόμενα του βιβλίου

- πίνακες και εικόνες του βιβλίου

【免費書籍App】HRM Dessler-APP點子

- διαφάνειες για επανάληψη ανά κεφάλαιο

- περιλήψεις ανά κεφάλαιο

【免費書籍App】HRM Dessler-APP點子

- ερωτήσεις και απαντήσεις επανάληψης και εμπέδωσης ανά κεφάλαιο

- στοιχεία της ταυτότητας του βιβλίου

【免費書籍App】HRM Dessler-APP點子

免費玩HRM Dessler APP玩免費

免費玩HRM Dessler App

HRM Dessler APP LOGO

HRM Dessler LOGO-APP點子

HRM Dessler APP QRCode

HRM Dessler QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
v1.0.0
App下載
EUR$27.99
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價書籍App推薦

TechTask

Anleitungen, News und Tipps zu Microsoft SharePoint 2010 sowie Windows 7免費玩TechTask APP玩免費免費玩TechTask AppTechTask APP LOGOTechTask APP QRCode熱門國家系統支援版 …
希伯来语-汉语 -汉语-希伯来语 -双语词典

超过30000词条包括习惯用语和俗语简易方便用英语对希伯来语注音,并标注重音音节要输入希伯莱语,先打开希伯莱语键盘。由于中文和希伯来语的巨大差别,希伯来语的词汇包含着更多中文词汇中不存在的因素,因此我在编写这本词典时尽量照顾到希伯来语的词语特点。中文与希伯来语词汇的不同之处:中文中的汉字是介于希伯来 …