【實用新聞app】HZS Jihomoravského kraje|最夯免費app

【實用新聞app】HZS Jihomoravského kraje|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】HZS Jihomoravského kraje-APP點子

Aplikace zobrazuje informace o aktuálních výjezdech HZS Jihomoravského kraje. Tímto způsobem se snaží o zvyšování informovanosti veřejnosti o činnostech na úseku požární ochrany, IZS, ochrany obyvatelstva a krizového řízení.

HZS Jihomoravského kraje má nyní přes 900 profesionálních hasičů a občanských zaměstnanců. Plošné pokrytí celého území kraje zajišťuje celkem 26 požárních stanic (6 centrálních stanic jednotlivých územních odborů HZS a 20 pobočných). Během prvního desetiletí HZS JmK se výrazně zvýšila profesionalita a odbornost hasičů. Podařilo se modernizovat a doplnit chybějící techniku. Významná je i pomoc a podpora Jihomoravského kraje. Povolání hasičů ale není jen o zákonech, předpisech, dokonalých znalostech různých nebezpečných stavů a rizik nebo o perfektním zvládnutí nejmodernější techniky. Základem jsou lidé. A dokonce takoví lidé, kteří jsou ochotní pro druhé nasazovat svoje zdraví a životy. Skutečná síla záchranáře se pozná podle toho, že do své práce zapojuje i srdce. Že umí podat ruku člověku v nouzi nejen rychle a včas, ale také s citem a pokorou k základním lidským hodnotám.

Přes devět set jihomoravských profesionálních hasičů s pomocí dalších stovek dobrovolných hasičů se v minulých letech obětavě a s nasazením všech sil a schopností podílelo na odstraňování následků ničivých povodní a dalších přírodních živelných pohrom, Hasiči zasahovali u desetitisíců malých i velkých požárů a u ještě většího počtu dopravních nehod. Zachraňovali lidi z jeskyní a jiných nepřístupných prostor, dokázali si poradit i ve zdánlivě neřešitelných situacích. Za deset let vyjížděli hasiči v Jihomoravském kraji k 80 tisícům událostí všeho druhu.

【免費新聞App】HZS Jihomoravského kraje-APP點子

免費玩HZS Jihomoravského kraje APP玩免費

免費玩HZS Jihomoravského kraje App

HZS Jihomoravského kraje APP LOGO

HZS Jihomoravského kraje LOGO-APP點子

HZS Jihomoravského kraje APP QRCode

HZS Jihomoravského kraje QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦

Radio CZ

RADIO PLAYBACK FIXED!We are sorry for your troubles.Radio CZ allows you to play and record nearly 100 Czech internet radios. You can sort them accordi …
Game Tivi

Ứng dụng Tivi Game:- xem trực tiếp bóng đá, game: liên minh huyền thoại, dota, Warcraft....免費玩Game Tivi APP玩免費免費玩Game Tivi AppGame Tivi APP LOGOGame T …