【實用娛樂app】Jul i Dragør|最夯免費app

【實用娛樂app】Jul i Dragør|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】Jul i Dragør-APP點子

JUL I DRAGØR 1.1

【免費娛樂App】Jul i Dragør-APP點子

Denne app er udgivet af Nexus Kommunikation A/S i samarbejde med Dragør Kommune og kan gratis hentes på Google Play og bruges af alle interesserede. App’en er optimeret til Android 3.0 og senere versioner. App’en er første gang taget i brug medio november 2014.

VEJLEDNING

【免費娛樂App】Jul i Dragør-APP點子

App’en er udviklet i tilknytning til DR’s julekalender 2014, som er optaget i Dragør. Den indeholder en række byvandringer med lydguides til brug i Dragør Gamle By. En af byvandringerne – Sofies julevandring - tager dig med til nogle af de steder, du ser i julekalenderen. Julebyvandring handler om juletraditioner gennem Dragørs historie. Endelig er der en historisk byvandring. App’en indeholder praktisk information om julemarkedet og jul i Dragør 2014, bl.a. Det sker i Dragør, Levende Låger, fotos fra DR’s optagelser i Dragør, information om restauranter, transport, parkering og toiletter.

KILDER TIL APP’EN

【免費娛樂App】Jul i Dragør-APP點子

Mange af de praktiske oplysninger i app’en stammer fra Visit-Dragoer.dk og vedligeholdes af Dragør kommune i samarbejde med Dragør Turistforening, Grønbech ApS og frivillige borgere. Byvandringerne er tilrettelagt af Dragør Lokalarkiv.

【免費娛樂App】Jul i Dragør-APP點子

免費玩Jul i Dragør APP玩免費

免費玩Jul i Dragør App

Jul i Dragør APP LOGO

Jul i Dragør LOGO-APP點子

Jul i Dragør APP QRCode

Jul i Dragør QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
未知iOS
App Store
1.2
App下載
免費
2014-11-132015-06-04
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

EBC

Entertainers Basketball Classic (EBC) Android app features music, videos, photos, social, tour, bio, & more. Stay updated with EBC Rucker Park summer …
Drag-On

Drag-On Official Android Application features music, videos, photos, social, tour schedule, bio, plus more. Stay updated with Drag-On for your Android …