【實用旅遊app】KNMV|最夯免費app

【實用旅遊app】KNMV|最夯免費app

分享好友

【免費旅遊App】KNMV-APP點子

Met de KNMV app wordt motorrijden nog leuker!

Iedereen kan de app downloaden echter heb je een geldig KNMV-lidmaatschap nodig om de app te activeren. Met je KNMV-lidnummer (staat op ledenpas) activeer je de app. Het doel van de app is om motorrijden en je KNMV-lidmaatschap nog leuker te maken via praktische informatie, nieuws, evenementen, partnervoordelen, registratie van gevaarlijke verkeerssituaties en het vastleggen, delen en downloaden van routes. Allemaal via je smartphone!

De KNMV app creëert interactie tussen leden door zaken met elkaar te delen zoals routes, foto's, bezienswaardigheden, motorstopplaatsen en gevaarlijke verkeerssituaties. Content wordt dus zelf gecreëerd door onze eigen leden en beschikbaar gesteld voor andere leden. Voordelen via onze KNMV-partners zijn vindbaar evenals alle motordealers. Tevens heb je altijd je gepersonaliseerde ledenpas bij de hand, gewoon op je smartphone. Via de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen, welke je kunt filteren op motorrijden, motorsport of beiden.

Je eigen routes kun je opnemen, publiceren en delen met andere leden zodat zij deze kunnen beoordelen en kunnen downloaden op hun navigatiesysteem.

Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan drastisch verminderen levensduur van de batterij.

Deze app vervangt de eerdere KNMV app voor Android. Als je de oude KNMV app voor Android hebt geïnstalleerd vervang deze dan voor deze versie.

【免費旅遊App】KNMV-APP點子

【免費旅遊App】KNMV-APP點子

【免費旅遊App】KNMV-APP點子

【免費旅遊App】KNMV-APP點子

【免費旅遊App】KNMV-APP點子

免費玩KNMV APP玩免費

免費玩KNMV App

KNMV APP LOGO

KNMV LOGO-APP點子

KNMV APP QRCode

KNMV QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1.7
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價旅遊App推薦