【實用旅遊app】Kamperen|最夯免費app

【實用旅遊app】Kamperen|最夯免費app

分享好友

【免費旅遊App】Kamperen-APP點子

Deze app is bedoeld voor iedereen die houdt van kamperen midden in de natuur. Alle 134 Natuurkampeerterreinen van Nederland staan erin. Dit zijn natuurcampings waar rust en ruimte centraal staan, met goede sanitaire voorzieningen. Word natuurkampeerder en probeer ze allemaal uit!

Om te kamperen op de Natuurkampeerterreinen heeft u de Natuurkampeerkaart nodig. Deze zit in de groenste kampeergids van Nederland, Het Groene Boekje. De gids is te koop bij ANWB, Bever, reisboekhandels, op de Natuurkampeerterreinen en via www.natuurkampeerterreinen.nl.

In de app vindt u alle informatie over de Natuurkampeerterreinen. U kunt zoeken op terreinen in de buurt, per provincie en op naam. Daarnaast kunt u zoekfilters aanzetten, zodat u bijv. alle Natuurkampeerterreinen kunt vinden waar zowel caravans als honden zijn toegestaan. Of waar voorzieningen voor mindervaliden zijn. Of wat u maar wilt.

Wij wensen u veel plezier met het kamperen op de Natuurkampeerterreinen!

【免費旅遊App】Kamperen-APP點子

Het team van Stichting Natuurkampeerterreinen

【免費旅遊App】Kamperen-APP點子

免費玩Kamperen APP玩免費

免費玩Kamperen App

Kamperen APP LOGO

Kamperen LOGO-APP點子

Kamperen APP QRCode

Kamperen QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
未知iOS
App Store
2.2
App下載
免費
2012-12-212015-06-04
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價旅遊App推薦

CityGo

Aplikace CityGo Vám pomůže najít, co potřebujete. Obsahuje města Karviná, Havířov a Jastrzębie-Zdrój. Obsahuje důležité kontakty, fotogalerie, videa, …
HOTEL Joy Style

「HOTEL Joy Style」は南国宮崎からシンプル且つアジアンリゾートをテーマに支配人自ら一部屋一部屋を作り上げたこだわりの空間をお届けいたします。「HOTEL Joy Style」で素敵なお二人の時間をお過ごし下さいませ・・・。アプリ利用者だけの特別なクーポン、情報を随時配信していきます。免 …