【實用娛樂app】KeyAR|最夯免費app

【實用娛樂app】KeyAR|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

Arttırılmış gerçeklik platformu KeyAR Nedir?

KeyAR , Android ve İOS mobil işletim sistemli akıllı telefonların kullanabileceği AUGMENTED REALITY ( Arttırılmış Gerçeklik ) görüntü tanımlama platformdur. KeyAR telefona birkez yüklendikten sonra, üzerinde hiçbir kod vb. ibarenin bulunmadığı noktayı tarayarak uygulamanızda bulunan birçok modüle aynı zamanda ulaşır. Her modül için ayrı ayrı kodların uygulama noktasında yeralmasına gerek kalmaz, böylece oluşacak kirliliğide ortadan kaldırır.

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

KeyAR görüntü tanımlama platformunun fonksiyonları saymak ile bitmez…Bu fonksiyonların hemen hepsini aynı anda kullanabileceğiniz gibi ürüne ve kampanyaya yönelik çalışmalar için özel uygulamalar yapılabilmektedir.

Kullanıcı,Tek Bir Dokunuş ile Hangi Modüllerinize ulaşabilir ?

Kullanıcı, KeyAR Görüntü Tanımlama Platformu ile Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sayfalarınıza yorumları ve etkinlik fotoğrafları ile etkileşimde bulunabilecektir. Resmi internet sayfanıza, etkinliğiniz ile ilgili oluşturacağımız 3d oyunlarınıza,videolarınıza, reklam filmlerinize, broşürlerinize, etkinlik kitapçığınıza ve daha fazlasına ulaşabilecektir.

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

Kişi, size özel hazırlanan KeyAR platformu içinde bulunan Resim Modülünden kampanyada uygulanacak konsep ve/veya oyunların yanında kendisin de yeraldığı fotoğrafını çekip kendi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayabileceği gibi dilerse mail ortamında paylaşabilecektir.

KeyAR’ı nerelere uygulayabiliyoruz?

Aplikasyonunuzu isterseniz fotoğrafa , isterseniz yazıya uygun gördüğünüz noktaya uygulayabiliyoruz.

•Ürün Ambalajınıza

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Ürün Etiketinize

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Kartvizitinize

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Posterinize

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Bannerlarınıza

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Broşürünüze

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Katoloğunuza

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Outdoor Reklamlarınıza

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Gazete Reklamlarınıza

【免費娛樂App】KeyAR-APP點子

•Dergi Reklamlarınıza

•Website’nize

•Etkinlik Alanınızda

•Digital sayfa ve reklamlarınıza

Arttırılmış gerçeklik uygulaması yapılan nokta da kullanıcıların tanımlama yapabilmeleri için KeyAR ile uygulamayı görebileceklerini belirten KeyAR interaktif logosu ve indirme şeklini tarif eden şablon yeralacaktır.

Neden KeyAR ?

KeyAR; yazılımı, tasarımı ile tamamen Türkiye’de hazırlanmış , Türkçe Menüye Sahip ilk Türk Artırılmış Gerçeklik Platformudur.

KeyAR; Türkiye’de üretilmiş ve Türkçe olması nedeni ile herkesin çok rahat anlayacağı ve kullanabileceği bir platformdur.

Ülkemizde yeralan marka ve kuruluşların hedef kitlesinin Türk olması nedeni uygulamayı kullanacak kuruluşlara avantaj sağlamaktadır.

KeyAR’a sahip olan kullanıcı gördüğü herhangi bir QR Kodu da okuyabilir. Böylece telefonunda QR Kod okutmak için ayrıca bir programa gerek duymaz.

免費玩KeyAR APP玩免費

免費玩KeyAR App

KeyAR APP LOGO

KeyAR LOGO-APP點子

KeyAR APP QRCode

KeyAR QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
20
App下載
免費
1970-01-012015-04-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

意味が分かると怖い話リベンジ

意味が分かると怖い話リベンジ帰ってきた意味が分かると怖い話リベンジ!隠された真実に目を覆いたくなる…真実はあなたが思う以上に残酷である…■当アプリについて意味が分かると怖い話をたっぷりと収録した読み物アプリになります。寝る前に、友達同士で、話のネタに色々な用途にご利用ください。不快な話、非常に怖い話 …
SourcesPro

***** Android Authority: 10 best apps of June ********** The Guardian: Top Apps of the week: July ****SourcesPro is a genuinely unique, fun App for cr …
Bofimax Bochum

Kinoprogramm und Filminfos für das Bofimax Bochum. Wir machen Kino im Herzen der Bochumer City.免費玩Bofimax Bochum APP玩免費免費玩Bofimax Bochum AppBofimax Bo …
王子様のプロポーズ Season2

※インストールの際、必ず推奨端末かご確認をお願いたします※■ゲーム説明-世界中が祝福する花嫁にしてやる-“ロマンティック”な王室ラブストーリーがアプリで登場!!プロローグ、さらには本編1話を無料で試し読みすることができます。※「王子様のプロポーズSeason2」単体でもお楽しみ頂けますが、Seaso …