【實用健康app】Kolik Bebek|最夯免費app

【實用健康app】Kolik Bebek|最夯免費app

分享好友

【免費健康App】Kolik Bebek-APP點子

Bazı bebekler gün içinde uzun süreli veya sık ataklar şeklinde ağlama krizlerine girerler. Bu aşırı ağlama krizlerine “kolik” denir.

【免費健康App】Kolik Bebek-APP點子

İç orğanlarımızın çalışma sesi, damarlarımızdan hızla akan kanın sesi, annenin konuşma seslerinin bebeğe yansıması. Bunların hepsi bize göre gürültü. Bebek ise güven içinde olduğu ortam. Bütün bunlar bebeğinize güvendesin mesajını gönderiyor. Bebek dünyaya geldiği anda ise bir boşlukta buluyor kendini. Güvenli ortamından kopmuş bir vaziyette kendini yeni dünyasına alıştırmaya çalışıyor. İşte burada fön makinası v.b. sesler bebeğe dinletilince bebek anne karnında bulunduğu günlerinde ki gibi güvende olduğunu hatırlıyor ve sakinleşiyor.

【免費健康App】Kolik Bebek-APP點子

Bu uygulama uyku problemi yasayan bebeginizin rahat uyumasi icin yapilmistir.

--Uygulamamizda reklam yoktur.

【免費健康App】Kolik Bebek-APP點子

--Uygulama bir kere yuklendikten sonra ucak modu ile kullanilabilir. Uygulamayi calistirmak icin internet ihtiyac bulunmamaktadir. Uygulamayi baslattiktan sonra telefonu guvenli bir sekilde bebeginizin yanina birakabilirsiniz.

免費玩Kolik Bebek APP玩免費

免費玩Kolik Bebek App

Kolik Bebek APP LOGO

Kolik Bebek LOGO-APP點子

Kolik Bebek APP QRCode

Kolik Bebek QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價健康App推薦

Registro Unico

Deja de sufrir cada vez que quieres asistir a un evento deportivo! La app Registro Único fue creada para el deportista que espera hacer de estas activ …