【實用運動app】Kupperi|最夯免費app

【實用運動app】Kupperi|最夯免費app

分享好友

【免費運動App】Kupperi-APP點子

Kupperi on Suomen ensimmäinen pelkästään mobiililaitteille suunniteltu urheilujulkaisu. Ja mikä parasta: se keskittyy maailman parhaaseen pesäpalloon.

Kupperi viihdyttää, kiihdyttää ja antaa tietoa lajin parissa toimiville, pesisfaneille sekä kaikille urheilun ystäville. Julkaisu suhtautuu aiheeseensa syvällä vakavuudella, mutta ei hartaudella. Lehteä tehdään into- ja kunnianhimoisesti, mutta ei otsa rypyssä.

Kupperin ensimmäinen numero on Itä-Länsi -erikoisjulkaisu, jossa tapaat vuodesta 1985 Itä-Länteen tavalla tai toisella osallistuneen Toni Kohosen sekä kolme kertaa Länttä ja kaksi kertaa Itää edustaneen Sarita Heikkisen. Historiasta kiinnostuneille on tarjolla Itä-Länsi historiaa pähkinänkuoressa. Joensuun Mailan valmennusrinkiin kuuluva Mikko Pirhonen antaa hyödyllisiä vinkkejä modernin pesäpallon seuraamiseen. Lisäksi Hyvinkään Tahkon miesten joukkueen fysiikkavalmentaja Harri Autero valottaa minkälaisia fyysisiä vaatimuksia pesis asettaa pelaajille.

【免費運動App】Kupperi-APP點子

【免費運動App】Kupperi-APP點子

【免費運動App】Kupperi-APP點子

【免費運動App】Kupperi-APP點子

免費玩Kupperi APP玩免費

免費玩Kupperi App

Kupperi APP LOGO

Kupperi LOGO-APP點子

Kupperi APP QRCode

Kupperi QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play

App下載
免費
1970-01-012015-02-04
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價運動App推薦

Graduan

Malaysia Youth Graduates Association免費玩Graduan APP玩免費免費玩Graduan AppGraduan APP LOGOGraduan APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期未知AndroidGoogle Play1.0A …
IFDb

International Football Database is an app designed by football fans, for football fans. Being a football fan is all about opinions and knowledge. We k …