【實用新聞app】LOD|最夯免費app

【實用新聞app】LOD|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】LOD-APP點子

Lees het Leven op Daken magazine op uw tablet of smartphone.

Leven op Daken magazine is een uitgave van het kennisplatform Leven op

Daken, dat in Nederland een cultuuromslag wil bewerkstelligen op het gebied van meervoudig ruimtegebruik op daken. ‘Samen maken wij Leven op Daken’ is ons motto met thema’s als groendaken, parkeerdaken, waterdaken en energiedaken maar ook groengevels.

De bij Leven op Daken aangesloten dakaannemers, hoveniers, installateurs en producenten houden zich bij de aanleg van deze daken aan strenge, zichzelf opgelegde kwaliteitseisen. Zij werken tevens samen aan een voortdurende kwaliteitsimpuls en verdere innovatie van de verschillende daksystemen. Leven op Daken biedt de opdrachtgever middels dit concept een unieke verzekerde dakgarantie.

Het vakblad vervult een ondersteunende rol bij het realiseren van de doelstellingen van het kennisplatform en haar uitvoerende bedrijven.

【免費新聞App】LOD-APP點子

Naast het magazine vindt u binnen deze app alle Leven op Daken documentatie en voorbeelden van gerealiseerde projecten die door de partners, onder het Leven op Daken stappenplan, zijn gerealiseerd.

Samen maken wij Leven op daken

Meer informatie www.levenopdaken.nl

【免費新聞App】LOD-APP點子

【免費新聞App】LOD-APP點子

【免費新聞App】LOD-APP點子

【免費新聞App】LOD-APP點子

【免費新聞App】LOD-APP點子

免費玩LOD APP玩免費

免費玩LOD App

LOD APP LOGO

LOD LOGO-APP點子

LOD APP QRCode

LOD QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
台灣 TaiwanAndroid
Google Play
1.0
App下載
免費
2013-09-052015-03-13
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦

钢琴教练手机版

中秋,提前用音符记录团聚的快乐,更有独家私人订制奖品等你来抢!赶快把我带回家抢奖品去吧! 儿童钢琴入门必备app,同样适用于对钢琴学习感兴趣的成年人哦。 还等什么?打开钢琴教练,开始你的钢琴梦之旅吧! 产品功能及特色: 1.按照专业钢琴教程编写,由浅入深、循序渐进、科学严谨,能为小朋友们的钢琴学习打 …