【實用書籍app】Lilla Stjärna|最夯免費app

【實用書籍app】Lilla Stjärna|最夯免費app

分享好友

【免費書籍App】Lilla Stjärna-APP點子

Swedish audio book.

Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

Ljudbok.

Av John Ajvide Lindqvist.

【免費書籍App】Lilla Stjärna-APP點子

Längd: 15h:58min. Storlek: 345mb

ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”.

Detta är en ljudboksapplikation där du laddar ner en hel ljudbok och lyssnar på när det passar dig. Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!

Minneskort krävs.

Handling:

Lilla Stjärna är berättelsen om två flickor.

Under en svamputflykt hittar svensktoppsartisten Lennart ett spädbarn nedgrävt i en plastpåse. Han räddar flickan till livet och hennes första skrik gör honom stum. Ur den lilla kroppen stiger en serie perfekt träffade toner. Han tar med flickan hem och gömmer henne i källaren. Hennes obefläckade musikalitet ska ge hans liv mening.

Hon är Flickan med den gyllene håret.

Vid samma tid föds en annan flicka i en mellansvensk stad. Hennes liv rymmer inte många glädjeämnen. Hon upplever sig själv som grå och alldaglig med få begåvningar och ännu färre vänner. Hon tröstar sig med elaka hyss och trollande på olika nätforum.

Hon är Den andra flickan.

Så småningom korsas de två flickornas vägar. En brinnande vänskap växer fram, med förödande konsekvenser för alla som kommer i dess närhet.

Lilla Stjärna är en historia om kärlek och besatthet, om en röst ifrån en annan värld och idoldyrkan driven till sin spets. Hur långt är du villig att gå för den du beundrar över allt annat?

I Lilla Stjärna för John Ajvide Lindqvist ännu en gång in skräcken i ett vardagligt, samtida Sverige. Unga människor i en värld av bortvända vuxna försvarar sig med vad som finns till hands. Eldrivna verktyg, om så krävs. Det är hans mörkaste bok hittills och både känsliga läsare och älskare av Allsång på Skansen varnas.

Av författaren till bästsäljaren "Låt den rätte komma in".

免費玩Lilla Stjärna APP玩免費

免費玩Lilla Stjärna App

Lilla Stjärna APP LOGO

Lilla Stjärna LOGO-APP點子

Lilla Stjärna APP QRCode

Lilla Stjärna QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.5
App下載
SEK$129.0
1970-01-012015-03-08
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價書籍App推薦

べあべあ日暮ら市

1990年、弩級のSF超大作『アトランティス』でデビューをした佐々木君紀が放つ、この地上に生きるすべてのいのちへ捧ぐ珠玉の一冊。【作品紹介】職業作家という肩書き以外、とりたてて目立つことは何もないない平凡な男だった。その日も、いつもと同じように、池袋駅から自宅に向けて電車にのった。はずだった。それは …
Latonia Saga 2 蒼の呪石編 上巻

かつてインターネット上で絶賛されたファンタジー小説。待望の第2巻。“物語が失われた”この時代だからこそ、この作品を発表することに意味がある。【作品紹介】アルターク神皇国にとって、積年の悲願であった呪石の回収。永き時代を経て、ようやくそのひとつ、黄の呪石を回収した皇騎たち。しかし、その代償はあまりに大 …
Latonia Saga 2 蒼の呪石編 下巻

かつてインターネット上で絶賛されたファンタジー小説。待望の第2巻。“物語が失われた”この時代だからこそ、この作品を発表することに意味がある。【作品紹介】アルターク神皇国にとって、積年の悲願であった呪石の回収。永き時代を経て、ようやくそのひとつ、黄の呪石を回収した皇騎たち。しかし、その代償はあまりに大 …