【實用運動app】Lumosa Touch|最夯免費app

【實用運動app】Lumosa Touch|最夯免費app

分享好友

【免費運動App】Lumosa Touch-APP點子

Lumosa Touch is een interactieve webapplicatie, bedoelt om de LED verlichting van Campo Sportivo op een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke manier aan te sturen. Lumosa Touch is te bedienen via een standaard PC, tablet of touchscreen. Door de unieke opbouw van LT is de applicatie te bedienen met zowel de muis als met uw vinger.

Wanneer u Lumosa Touch opstart, ziet u in één oogopslag uw gehele sportpark met corresponderende velden door middel van een duidelijke overzichtskaart. U heeft vervolgens de mogelijkheid door middel van eenvoudige handelingen de verlichting over dit specifieke veld te regelen. Lumosa Touch vormt de ideale aanvulling op Campo Sportivo, waarmee u het maximale uit het systeem kunt halen!

Let op! U dient een account afgesloten te hebben voor het gebruik van Lumosa Touch in combinatie met Campo Sportivo verlichting van Asuro. Neem voor meer informatie contact op.

【免費運動App】Lumosa Touch-APP點子

免費玩Lumosa Touch APP玩免費

免費玩Lumosa Touch App

Lumosa Touch APP LOGO

Lumosa Touch LOGO-APP點子

Lumosa Touch APP QRCode

Lumosa Touch QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價運動App推薦

SANFL

Check SANFL fixtures, results, news, match previews, the latest from twitter and enter your SANFL footy tips via footytips.com.au.免費玩SANFL APP玩免費免費玩SA …