【實用運動app】METEMAGASIN|最夯免費app

【實用運動app】METEMAGASIN|最夯免費app

分享好友

【免費運動App】METEMAGASIN-APP點子

Metemagasin är tidningen för dig som har en passion för allt som går att greppa inom metets värld. Vi vill fylla ut det tomrum som varit i svensk media inom just den här kategorin. I en allt mer mediainriktad värld har metet halkat efter och gömts bakom de nyaste trendernas lyse, men de senaste åren har man kunnat märka en stor framfart av metets utövare och den stora skara som sysslar med någon form av fisketekniken.

Det var dags för något nytt som kunde knyta ihop och samla alla er som hyser detta intresse. Vi vill tillsammans med er belysa allt från den personliga delen i fisket till det större perspektivet.

Bakom metemagasin är det både ungdomlig iver blandat med mer rutinerade och välkända ansikten. Alla har vi en sak gemensamt: Den stora passionen för det vi håller varmast om våra hjärtan – Metet och allt som hör dess värld till!

【免費運動App】METEMAGASIN-APP點子

Du kan även prenumerera!

Prenumerationen löper över 6 månader och kostar 149:-

Kostnaden dras från ditt iTunes-konto, och prenumerationen förnyas automatiskt när tidsperioden är över, om du inte avslutar det 24 timmar före periodens utgång. Inom 24 timmar från en prenumerationsperiods utgång kan ditt iTunes-konto debiteras för en ny period.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration, via inställningarna för ditt iTunes-konto, men du kan inte få pengar tillbaka om du avslutar en pågående prenumerationsperiod.

免費玩METEMAGASIN APP玩免費

免費玩METEMAGASIN App

METEMAGASIN APP LOGO

METEMAGASIN LOGO-APP點子

METEMAGASIN APP QRCode

METEMAGASIN QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
台灣 TaiwaniOS
App Store
1.0
App下載
免費
2014-03-112014-08-29
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價運動App推薦

瘋狂的足球

瘋狂的足球 獲取最新的足球比賽結果 我們的應用程序包括以下功能: 1)介紹給所有組 2)即時比分 3)最佳射手 4)會場信息 5)球隊資料 6)比賽信息 7)報警設置,所以你永遠不會錯過任何一場比賽和許多其他功能。免費玩瘋狂的足球 APP玩免費免費玩瘋狂的足球 App瘋狂的足球 APP LOGO瘋狂 …
健身示例动态教程

该软件是一款为初学者提供健身训练讲解的免费应用。从臂部,肩部,背部,胸部,腹部,臀部,下肢七大类型的动画演示,带给你直观的动作教学。 该软件还收录了一些健身知识与健身计划。如果你是一名对健身有兴趣的人,或者想要找到一款健身动作演示的软件,该软件是你很好的一个选择。 健身存在一定的危险性,请确保在做一 …
伦敦奥运赛程

伦敦奥运赛事日程,查看2012年伦敦奥运会赛事日程的小工具,可以按日历方式查看,也可按比赛项目进行查看浏览,可以选择仅显示金牌赛程。并可对自己感兴趣的比赛项目设置闹钟提醒。 主要功能: 1、显示倒计时表(比赛开始后不再显示) 2、按日期方式查看赛程 3、按项目方式查看赛程,可按日期进行分组 4、赛程 …