【實用生活app】Magma Dergisi|最夯免費app

【實用生活app】Magma Dergisi|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】Magma Dergisi-APP點子

Magma, dünya seni çağırıyor diyor.

Bir yeryüzü dergisi olarak Magma'nın amacı, dünyamızı ve içinde yer aldığı evreni fotoğraflarla, çıktığı yolculuklarla anlatırken gezegenimizi koruyucu bilgi ve kültürleri de anlamak ve çoğaltmak.

Magma'nın dijital versiyonu, dergiyi okuyacağınız cihazlara uygun olarak yeniden tasarlandı ve zenginleştirildi. Bu versiyonda, basılı dergide yer alan tüm yazı, fotoğraf ve görsellere ulaşabilirsiniz. Ayrıca dergide yer veremediğimiz ek fotoğraflar, videolar, ses dosyaları ve interaktif bölümlerle zenginleştirilmiş bir içerik sunuyoruz.

Magma dergisinin dijital uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve okuyabilirsiniz.

Magma, büyük bir yayın grubuna ait bir dergi değil. Dergiyi hazırlayanların ortaklaşa katıldığı bir bütçeyle kurulmuş, çok paydaşlı Evliya Çelebi şirketi tarafından yayımlanıyor. Gücünü tamamen okurlarından alan Magma'nın uzun yolculuğunda siz de bizimle birlikte yürüyün.

Bilmek isteyen yola çıkar.

【免費生活App】Magma Dergisi-APP點子

【免費生活App】Magma Dergisi-APP點子

【免費生活App】Magma Dergisi-APP點子

免費玩Magma Dergisi APP玩免費

免費玩Magma Dergisi App

Magma Dergisi APP LOGO

Magma Dergisi LOGO-APP點子

Magma Dergisi APP QRCode

Magma Dergisi QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

Kahve Kap

Kahve Kap İstanbul’daki 3. Dalga kahvecilerin enfes kahvelerini senin için paketlerde toplayan ve çok uygun fiyatlarla satın almanı sağlayan bir mobil …
mi Fraserburgh

For all the latest exclusive offers, promotions and events from Fraserburgh businesses download the free mi Fraserburgh app. It's packed with feat …