【實用娛樂app】Milli Piyango Oyunları|最夯免費app

【實用娛樂app】Milli Piyango Oyunları|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

Milli Piyango Oyunları

Oynamayı veya sonuçları almayı unutmaya son!

Milli Piyango Oyunları, Milli Piyango, İdaresinin sunduğu şans oyunlarının ( Sayısal Loto , Süper Loto , Şans Topu , On Numara ) sonuçlarını alabileceğiniz ve rasgele, en az çıkmış rakamlara göre veya en çok çıkmış rakamlara göre oynayıp kupon oluşturabileceğiniz ve bu kuponları kaydederek sonuçlar açıklandığında otomatik olarak kontrol ettirebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama ayrıca size çekiliş günleri hatırlatma yapar ve çekiliş yapıldığı zaman uyarı verir (Bu özellik Ayarlar bölümünden isteğe göre oyun bazında kapatılabilir).

Özellikler:

• Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara Sonuçları

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

• Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara Oynama (Rasgele, Çok Çıkan Sayılara Göre, Az Çıkan Sayılara Göre)

• Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara Kupon Kaydetme ve Sonucu Seçilen Tarihe Göre Kontrol Ettirme

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

• Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara için Çekiliş Günü Hatırlatmalar ve Çekiliş Sonucu Açıklandığında Uyarılar (Ayarlar bölümünden kapatılabilir) (Android 3.0 ve sonrası)

• Milli Piyango Oyunları, uygulamasında, Milli Piyango, idaresinin sunduğu, şans oyunları, için ( sayisal loto , super loto , sans topu ve on numara ) çekiliş olduğu günler hatırlatmalar alıp sonuçlarının açıklandığı anda uyarılar alabilirsiniz.

• Milli Piyango Oyunları, uygulamasında ayarlar bölümünden, Milli Piyango, idaresinin sunduğu, şans oyunları, için ( sayisal loto , super loto , sans topu ve on numara ) için ayrı ayrı hatırlatmaları ve uyarıları ayarlayabilirsiniz.

• Milli Piyango Oyunları, uygulamasında, Milli Piyango, idaresinin sunduğu, şans oyunları, için ( sayisal loto, super loto, sans topu, on numara ) oluşturduğunuz kuponların sonuçlarını tarihe göre otomatik kontrol ettirebilirsiniz.

• Milli Piyango Oyunları, uygulamasında, Milli Piyango, idaresinin sunduğu, şans oyunları, ( sayisal loto, super loto, sans topu, on numara ) sonuçlarını güncel olarak yayınlandığı anda ve eskiye yönelik olarak tarih seçerek alabilirsiniz.

• Uygulamada, Milli Piyango, idaresinin sunduğu, şans oyunları, için ( sayisal loto, super loto, sans topu, on numara ) kupon oluşturabilirsiniz.

• Milli Piyango Oyunları, uygulamasına kupon oluşturma bölümüne, Milli Piyango, idaresinin sunduğu, şans oyunları, için ( sayisal loto, super loto, sans topu, on numara ) elle giriş eklenecektir.

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

【免費娛樂App】Milli Piyango Oyunları-APP點子

免費玩Milli Piyango Oyunları APP玩免費

免費玩Milli Piyango Oyunları App

Milli Piyango Oyunları APP LOGO

Milli Piyango Oyunları LOGO-APP點子

Milli Piyango Oyunları APP QRCode

Milli Piyango Oyunları QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.6
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

9GAG.TV

9GAG.tv is the easiest way to have fun! ....免費玩9GAG.TV APP玩免費免費玩9GAG.TV App9GAG.TV APP LOGO9GAG.TV APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期台灣 TaiwanWindows …
Liczydelko Free

Przydatna aplikacja dla osób uczących się liczyć i nie tylko. Świetna zabawa dla młodszych użytkowników!免費玩Liczydelko Free APP玩免費免費玩Liczydelko Free Ap …
私密答

私密答是一款最新应用,旨在为人们提供一个倾诉心事和烦恼的地方,在这里您可以以匿名的方式提出您的问题并得到网友的解答。ps:这是小弟早些年学习wp做的一个作品,有需要代码的童鞋请联系我免費玩私密答 APP玩免費免費玩私密答 App私密答 APP LOGO私密答 APP QRCode熱門國家系統支援版本 …
Guess The Movie

Guess the movie is the application that provies you entertaintment in which you have given two blur images of the movie and clue from that you have to …