【實用娛樂app】NCC Helsingin hohde|最夯免費app

【實用娛樂app】NCC Helsingin hohde|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】NCC Helsingin hohde-APP點子

Asunto Oy Helsingin Hohde esittelysovellus. Pääset liikkumaan sisällä jokaisessa asunnossa. Voit myös kokeilla erilaisia seinä- ja lattiamateriaaleja.

Kahdeksankerroksinen Asunto Oy Helsingin Hohde tuo Herttoniemeen 35 uutta, viihtyisää ja valoisaa kerrostalokotia. Hohde on osa Herttoniemen kehittyvää kaupunkirakennetta.

Hohteen tulevat kodit ovat valoisia, viihtyisiä ja tehokkaita toimivin pohjaratkaisuin ja neliöin. Useimmista asunnoista ikkunat avautuvat moneen ilmansuuntaan. Kodeissa on lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet ja ensimmäisen kerroksen kodeissa terassit.

【免費娛樂App】NCC Helsingin hohde-APP點子

Kortteliin nousevilla kolmella asunto-osakeyhtiöllä on yhteinen pysäköintikellari, josta Hohteen asukkaille on varattu 20 autopaikkaa. Korttelipihasta muotoutuu puuistutuksin vehreä ja oleskeluun houkutteleva kaupunkikeidas. Yhtiöllä on maatasokerroksessa myös sauna- ja kerhotila, joka on yhteinen myöhemmin rakennettavan Asunto Oy Loisteen kanssa.

Hohde sijoittuu liikenteen tärkeään solmukohtaan, Herttoniemen metroaseman ja sen kaupallisten palveluiden sekä Itäväylän ja Itäkeskuksen välittömään läheisyyteen.

Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Metro vie kymmenessä minuutissa Helsingin keskustaan. Kun Espoon metro valmistuu, Matinkylään asti pääsee noin puolessa tunnissa. Metroasemalta on myös vilkkaat bussiyhteydet. Hohde on niin ikään pyörällä liikkuville oivallinen asuinpaikka, sillä se liittyy suoraan kaupungin polkupyöräreitteihin.

Herttoniemeä voi kutsua täyden palvelun kaupunginosaksi. Alueelta löytyvät monipuoliset palvelut, kaupat, työpaikat, päiväkodit, koulut, liikuntapaikat ja uimarannat. Hohteen lähiympäristössä ovat myös ulkoilun kannalta merkittävät alueet, kuten merellinen Herttoniemenranta sekä Viikin ja Kivinokan virkistysalueet.

【免費娛樂App】NCC Helsingin hohde-APP點子

免費玩NCC Helsingin hohde APP玩免費

免費玩NCC Helsingin hohde App

NCC Helsingin hohde APP LOGO

NCC Helsingin hohde LOGO-APP點子

NCC Helsingin hohde APP QRCode

NCC Helsingin hohde QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

Guru Cines

Aplicativo Gurú CinesGurú cines es una aplicación móvil de fácil uso donde podrás encontrar toda la información relacionada con la cartelera de cines …
Imagine

Imagine - Conservation in the Cityhttp://www.doc.govt.nz/imagineThis is a Department of Conservation, New Zealand initiative for the Christchurch city …
的ちゅう

競馬の予想ツールです。迷った時の判断材料になると思います。1.レース開催場を選択します。 2.レースのNOを選択します。 3.出走馬数を入力します。 4.人気馬を登録することにより人気馬 から流す場合の順位を予想します。 5.的中ボタンをタッチします。 人気馬は気に入った騎手又は馬、その日の状況によ …