【實用工具app】NJFF Rett Hjem|最夯免費app

【實用工具app】NJFF Rett Hjem|最夯免費app

分享好友

【免費工具App】NJFF Rett Hjem-APP點子

NJFF Rett Hjem er en app som lar deg sette et punkt, det være seg bilen, hytta, sykkelen, teltet etc, og når man skal finne hjem igjen følger man bare den røde pilen. Appen benytter kun kompasset og GPS slik at internettdekning ikke er påkrevd.

Om bruk

【免費工具App】NJFF Rett Hjem-APP點子

Denne appen er utviklet av Norges Jeger- og Fiskerforbund. Appen er ment som et supplement til kart og kompass og håndholdt GPS, og er ikke under noen omstendighet ment å erstatte disse verktøyene.

Forutsetninger

Appens funksjonalitet bygger på GPS-signaler og et magnetisk kompass. Du trenger derfor ikke å være innenfor dekning fra din teleoperatør for at appen skal fungere. På den annen side kan du oppleve at appen ikke fungerer like godt innendørs, i byer eller i tettbygd strøk.

ANSVARSBEGRENSNING OG FRASKRIVELSE AV GARANTIER. 
Norges Jeger- og Fiskerforbund gir ingen fremstillinger av garantier når det gjelder innholdets nøyaktighet eller fullstendighet. Du godtar at du er ansvarlig for din adferd og ditt eget innhold når du bruker innholdet, og at du er ansvarlig for eventuelle konsekvenser av slik bruk.

Norges Jeger- og Fiskerforbund fraskriver alle garantier I forbindelse med innholdet, og er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av bruken av innholdet.

免費玩NJFF Rett Hjem APP玩免費

免費玩NJFF Rett Hjem App

NJFF Rett Hjem APP LOGO

NJFF Rett Hjem LOGO-APP點子

NJFF Rett Hjem APP QRCode

NJFF Rett Hjem QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.4
App下載
NOK$21.0
1970-01-012015-03-11
  • NJFF Rett Hjem
  • 分享app
    上一個APP
    下一個APP

    高評價工具App推薦

    nimbits

    Imagine many low powered sensors sending data to one of many small instances of Nimbits running on your network. Noise is filtered and important chang …
    Sensors info

    Utility app which display list of all available sensors on device with detailed specification, power usage, resolution and data about manufacturer.免費玩 …
    已讀不回信箱 - Line Facebook訊息預覽小幫手

    已讀不回信箱 - 讓我們從此不再揪心傷感情大家經常有收到訊息無法第一時間回覆,或是不想回覆的狀況,又想知道是什麼訊息,可是如果讀取不回覆的話又會讓對方不舒服,真是讓人揪心傷感情。已讀不回信箱正是設計來解決您的困擾,讓您不必開啟Facebook、Line與WhatsApp,就可以預先看到訊息,可以有充 …