【實用教育app】Nerede Acaba?|最夯免費app

【實用教育app】Nerede Acaba?|最夯免費app

分享好友

【免費教育App】Nerede Acaba?-APP點子

“Nerede Acaba” oyununu küçük kızımla oynarken geliştirdim. 18 aylık kızım her ne kadar “baba”,”ham” ve “hav hav” kelimelerinden öteye geçmese de iphone, televizyon veya bilgisayar gibi aletleri çok iyi kullanıyordu. Tuş kilidini, istediği müzik ve oyunları açmasını hayretle izledim. Türkçe oyun eksiği yüzünden bu oyunu yaptım.

Bu oyunda; her ekranda rastgele seçilmiş 4 resim gösteriliyor ve bir tanesi soruluyor. Eğer çocuk doğru resmi seçerse resim hakkında bir bilgi veriliyor ve yeni ekrana geçiliyor. Elbette verilen bilgi çocuklara yönelik, örneğin “evet, bu bir köpek, köpekler ‘haaav’ der.” gibi. Ya da “evet; bu bir fare; fareler miniktir ve dıgı dıgı der”; çünkü benim kızım farelere dıgı dıgı diyor :) ; siz de cevap içerisinde duyacaksınız. Yanlış kelime seçiminde ise “ne yazık ki bu değil”, “hayır, başka birini dene” gibi bir cevap alıyor ve seçmiş olduğu resim yarı-saydam bir hal alıyor.

Seslendirmeyi kızımla ben yaptım. O yüzden tüm cevaplardan önce kızımın “bu” anlamındaki sesi de var. Yaşıtlarının ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Toplam 62 adet resim; 140 adet seslendirme içermektedir. Uygulama oldukça basittir ve herhangi bir ayar ekranı yoktur. Çocuğunuzun kelimeleri öğrenmesini kolaylaştıracak. Youtube’da çalışırken ki halini görebilirsiniz.

【免費教育App】Nerede Acaba?-APP點子

免費玩Nerede Acaba? APP玩免費

免費玩Nerede Acaba? App

Nerede Acaba? APP LOGO

Nerede Acaba? LOGO-APP點子

Nerede Acaba? APP QRCode

Nerede Acaba? QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-12
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價教育App推薦