【實用通訊app】Novice iz Anglije|最夯免費app

【實用通訊app】Novice iz Anglije|最夯免費app

分享好友

【免費通訊App】Novice iz Anglije-APP點子

Pred skoraj 8 leti sem se odselil iz Slovenije. Pot me je vodila na Irsko, kasneje v Anglijo...veckrat tudi v Kenijo in na koncu sem nekako s svojo druzino pristal v Cobham. Po poklicu sem in strojnistva. London z okolico ni najbolj primerna tocka za nas iz jeklenega poklica. Prav zaradi tega sem se pred 5 leti zacel ukvarjati z web development.

Prav zanimivo je, kako tehnologija spreminja nase zivljenje. Pred leti sem zapustil Slovenijo z tezko potovalko v kateri so bile v vecini knjige. Danes imam vse knjige na Kindle, ki je namescen na vse pamente naprave. Za objavo e-knjige potrebujes le cas. V nasi it revoluciji denar in veze niso vec ovira. Tudi davki ne, ker ni tezko odpret podjetja v razlicnih evropskih drzavah. Anglija ima nekj svojih privlacnih davcnih oaz.

Mobile web development bo eden najboljsih poslov. Za prvic pisem o ulicnem oglasevanju. Kako lahko z mobile aplikacijo izboljsamo nacin oglasevanja prek majhnih trgovin. Naslednji clanki bodo o Backbone.js in Parse. Ce imas cas, smisel za programiranje potem je vse kar je povezano z JavaScript dobra nalozba za bodocnost.

Prvi clanek je tudi na: http://eve-star.co.uk/slo/

【免費通訊App】Novice iz Anglije-APP點子

【免費通訊App】Novice iz Anglije-APP點子

【免費通訊App】Novice iz Anglije-APP點子

【免費通訊App】Novice iz Anglije-APP點子

免費玩Novice iz Anglije APP玩免費

免費玩Novice iz Anglije App

Novice iz Anglije APP LOGO

Novice iz Anglije LOGO-APP點子

Novice iz Anglije APP QRCode

Novice iz Anglije QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價通訊App推薦

Wakr

Wakr is the first social alarm clock for Android. Set an alarm on https://remote-alarmclock.herokuapp.com/alarm/, enter the code you receive from your …
WhatPrivate 私人

隐藏块WhatsApp的“最后”或“联机”状态轻松,只有当你想,甚至与“最后一次露面”服务启动。WhatPrivate已经测试了最新的WhatsApp的更新。即使使用“最后一次露面”服务启动, WhatPrivate可以让你很容易:1 。您可使用WhatsApp没有人可以看到你连接到的最后一次。2 …