【實用商業app】OCAS CMK|最夯免費app

【實用商業app】OCAS CMK|最夯免費app

分享好友

【免費商業App】OCAS CMK-APP點子

Avukatlar için Avukatlar tarafından geliştirildi!

OCAS CMK asistan programı (açık kaynak kodlu/ücretsiz/reklamsız) ile OCAS Soruşturma ve Kovuşturmalarınızı etkin olarak takip edebilirsiniz.

Program daha önce hiç karşılaşılmamış kompakt bir arayüze sahip olup bütün işlemleri neredeyse tek tıklamayla gerçekleştirebilirsiniz. Bildirim panelindeki kısayoldan programa farklı uygulamalar üzerinden de erişebilirsiniz.

Yapabildikleri:

-Tek bir tuş ile soruşturma ve kovuşturma nöbet durumunuzu aktif hale getirebilir veya askıya alabilirsiniz. (Nadir de olsa her cihazda çalışmayabilir)

-OCAS sisteminden gelen SMSler program tarafından otomatik olarak takip edilerek veritabanında saklanır. İstediğiniz zaman program arayüzünden gelen SMSlere erişebilirsiniz.

-OCAS siteminden gelen aramalar otomatik olarak ses kaydına tabi tutulur. Şimdilik sadece son görüşmenizin kaydını program arayüzünden dinleyebilirsiniz. (Nadir de olsa her cihazda çalışmayabilir)

-Cihazınızın sesi kapalı yada titreşim modundayken OCAS sisteminden gelen SMS ve aramalar için bildirim sesi duymaya devam edebilirsiniz.

-Bu üstün özelliklere ek olarak OCAS'ı tek tuşla arayabilir, Web arayüzüne tek tıklamayla erişebilir ve Ceza mevzuatını kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Not 1: Programın sağlıklı çalışabilmesi (düşük bellek durumunda kapanmaması) için bildirim çubuğunda görmüş olduğunuz bildirim sistemi kullanılmıştır.

Not 2: Her ne kadar farklı cihazlarda ve bütün olasılıklar gözetilerek test edilse de programın bütün özelliklerinin kusursuz çalıştığı garantisi verilmez. Doğabilecek her türlü problem yükleyiciye aittir.

Kaynak kodları için: github.com/alibeyaz

【免費商業App】OCAS CMK-APP點子

【免費商業App】OCAS CMK-APP點子

【免費商業App】OCAS CMK-APP點子

【免費商業App】OCAS CMK-APP點子

【免費商業App】OCAS CMK-APP點子

免費玩OCAS CMK APP玩免費

免費玩OCAS CMK App

OCAS CMK APP LOGO

OCAS CMK LOGO-APP點子

OCAS CMK APP QRCode

OCAS CMK QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.30
App下載
免費
1970-01-012015-04-16
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價商業App推薦

중화요리명주

강남구 역삼동에 위치한 중화요리전문점명주,짜장,탕수,짬뽕,팔보채,양장피,회식,단체,예약,환영,송년회,점심,특선,배달,이사유용한정보와 서비스를 자랑하는 중화요리명주 어프리케이션 입니다.중화요리명주 어플에 접속하시면 중화요리명주의 유용한정보는 물론, 중화요리명주에서 제공하 …
Car Van Sweden

Med Car & Van Sweden app är det enkelt att se utbudet av bilar i bilhallen. Det går att söka och filtrera Car & Van Sweden utbud. Se bilannonserna i s …
中国陶瓷贸易平台

现在只要登录中国陶瓷贸易平台手机客户端,您就能及时地了解陶瓷制品行业采购供应等咨询信息,快捷又方便! 中国陶瓷贸易平台为企业厂家或者经销商以及广大消费者提供专业的行业信息和合理的价格参考,为企业在瞬息万变的商海中搭建了全新的快捷稳定的沟通平台,同时也为企业在移动互联网上树立形象,拓展经营渠道,扩大对 …